Jump to content

SOS Πρόβλημα με Acer EG31M SOS

macostas1442169177

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλήμερα ... έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την μητρική μου. Έχω πρόβλημα με το cd των driver και δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση.... έψαξα να βρω τα drivers να τα κατεβάσω απο κάποια σελίδα άλλα δεν μπόρεσα.... παρακαλώ παιδιά αν μπορεί κανείς να μου πει από που θα βρω τα drivers για την μητρική μου η οποία είναι Acer EG31M. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Λιγες περισσοτερες πληροφοριες για την μητρικη η ακομη και μια φωτο της μητρικης θα βοηθουσε.

Παντως σαν ECS μοιαζει με το Intel G31 chipset.

Tιποτα νουμερα εχει επανω?

stealth

καλήμερα ... έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την μητρική μου. Έχω πρόβλημα με το cd των driver και δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση.... έψαξα να βρω τα drivers να τα κατεβάσω απο κάποια σελίδα άλλα δεν μπόρεσα.... παρακαλώ παιδιά αν μπορεί κανείς να μου πει από που θα βρω τα drivers για την μητρική μου η οποία είναι Acer EG31M. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Για να έχεις μητρική Acer, έχεις σύστημα Acer

http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.