EliasKir Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Βασικα καλησπερα σας :033: Αν και τη υποκατηγορια my rig εχει ψιλονεκρωσει, αποφασισα να κανω μια μικρη παρουσιαση του συστηματος μου. Το συστημα αποτελειται απο: Antec Nine Hundred Intel Q6600 στα 3,6Ghz (1,45 volt :011: ) Noctua NH-U12P Asus P5K3 Deluxe WiFi AP Sparkle 8800GT με Zalman VF1000 2x1Gb Cellshock DDR3 D9GTR @ 1800 7-6-6-18 1T Etasis ET750 Gaming Seagate 160Gb 7200.10 2x WD 640Gb AAKS Creative X-Fi Xtreme Gamer Asus VW222S Creative Inspire T3100 Logitech MX 620 To Antec σε λειτουργια Το εσωτερικο Οσον αφορα τα καλωδια δεν ενοχλουν παρα πολυ αφου υπαρχει και δευτερος μπροστινος ανεμιστηρας στη μεση. Ο αερας του κατω παει μονο στο τροφοδοτικο. Το Etasis H Noctua Kαι τα Benchmarks: 3DMark06 PCMark05 SuperPi Winrar HDTach Σε αυτον τον δισκο εχω λειτουργικο και προγραμματα-παιχνιδια αλλα ειναι απελπιστικα αργος. Αν παρω εναν Velociraptor 150Gb θα εχει μεγαλη διαφορα? Αυτο ηταν το συστημα μου. Τα benchmarks τα ετρεξα με τις ρυθμισεις που εχω, δεν προσπαθησα να βρω τα ορια του συστηματος γιατι θεωρησα οτι δεν εχει νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Ιανουάριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 Θα σου προτεινα 2Χ640WDAAKS για δισκους.7.5 random access190Mb/s average read σε raid 0@60Gbμπορεις να παρεις τριτο αν θελεις να κανεις raid 5.Επιδοσεις raid 0 και οτι και να παθει καποιος απο τους τρεις απλα τον αλλαζεις και ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 Βέβαια και 8 ράπτορες σε raid 0 δε θα πηγαίνουν τόσο άσχημα θαρρώ...Όμορφα πράγματα, ευχαριστούμε Ηλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 Μαλλον η επομενη αναβαθμιση ειναι ενας VRaptor. Raid δεν εχω ξανακανει και φοβαμαι λιγο τις περιπτωσεις αποτυχιας και ασταθειας του και δεν θελω να εχω τοσους δισκους στο κουτι (εχω ηδη δυο 640αρηδες για data). Ευτυχως η 8800 κραταει ακομα και ας λενε οτι θελουν για ΑΑ και AF 800x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under1442169276 Ιανουάριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 ωραιο μηχανημα eliaskir..σε μερικες μερες θα σε ενοχλησω για να αναβαθμησω κ τον δικομ ου Q6600 κ μια P5E ΜΗΤΡΙΚΗ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Ευχαριστω man, οτι θελεις εδω ειμαι, αν μπορω να βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 31, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Μολις παρατηρησα οτι ειχε jumper ο δισκος και πρεπει να δουλευε σαν Sata. Το εβγαλα και ετρεξα ενα HDTach αλλα το μονο που αλλαξε ηταν το Burst Speed που πηγε περιπου 230. Το Random Access και το Read δεν αλλαξαν καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Και μερικα καινουρια benches: SuperPi 3dMark06 Το 3dmark ισως καταφερω να το τρεξω και στα 4Ghz, δεν το εχω προσπαθησει ακομα. Επισης, αφου τα τρεχω που τα τρεχω, μπορω καπως να βοηθησω την H.O.T., ή δεν θα παρετε καθολου ποντους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biller1442169134 Φεβρουάριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Επισης, αφου τα τρεχω που τα τρεχω, μπορω καπως να βοηθησω την H.O.T., ή δεν θα παρετε καθολου ποντους?Μην ρωτάς είσαι και εσύ μέσα.Δεν έχει σημασία αν δίνεις πόντους η όχι.Να το δεις ότι είναι και σαν backup...Θα μπεις σε 10 χρονια και ελπίζω να είναι ακόμα εκεί.Καλά το πας μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Επισης, αφου τα τρεχω που τα τρεχω, μπορω καπως να βοηθησω την H.O.T., ή δεν θα παρετε καθολου ποντους?Μιά χαρά είναι το σύστημα σου.Με μελετημένες κινήσεις στην επιλογή hardware.Τώρα όσον αφορά την ομάδα μας (H.O.T.) ... άμα κάνεις κέφι το benchmarking ... κάνε register στο hwbot ... και ότι καταφέρεις από πόντους ευπρόσδεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 2, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Ok θα δω τι θα κανω γιατι ειμαι και στη μεση της εξεταστικης. Παντως με εχει κερδισει η ολη ιδεα του overclocking. Εχει πολυ ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 10, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Nα και μερικες φωτογραφιες απο το συμμαζεμα των καλωδιων στο κουτι. Αυτο που χρειαστηκε ηταν μια τρυπα για να περασω τα καλωδια του τροφοδοτικου απο πισω: Μετα σειρα ειχαν οι υποδοχες των εμπρος ανεμιστηρων: Τα καλωδια του πισω και πανω ανεμιστηρων: Και το αποτελεσμα: Kαι αυτο για συγκριση πριν και μετα Τωρα το μονο που περιμενω ειναι η επεκταση για το 8-pin της τροφοδοσιας για να το περασω απο πισω. Για 3 δισκους και 2 DVD νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα,ε? Πως σας φαινεται? Καμια αλλη συμβουλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 10, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Μιά χαρά είναι.Αμα βάλεις και την προέκταση και την περάσεις και αυτή από πίσω ... θα είναι σούπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Φεβρουάριος 10, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Εξαιρετικος Ηλια. Μπραβο σου!!! Συντομα ετοιμαζω κι εγω να σας δειξω μερικα πραγματακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 16, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Και μετα την επεκταση για το 8-pin: Βεβαια το αποτελεσμα θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερο αλλα βαριομουν να βγαζω παλι την ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Φεβρουάριος 16, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 πολυ ωραίο το έκανες.επίσης πάρε μια ιδέα για τους σκληρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 16, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Ρε ermaros που ειναι τα καλωδια.....?Απιστευτο cable managment....Στην καρτα γραφικων πως εχεις δωσει ρευμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Φεβρουάριος 16, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 δεν ειναι δικο μου δυστυχως.απλα δίνω μια ιδεα στον EliasKir απο φωτο που βρηκα στο χs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 16, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Καλα εγω δεν την εψαξα τοσο πολυ, μια τρυπα ηθελα μονο για να μην εχω το χαλι που ειχα στην αρχη. Ουτως ή αλλως ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι ετσι. Τα καλωδια χωρεσαν με το ζορι πισω απο το tray. Ευχαριστω για την φωτο, νομιζω την ειχα δει οταν εψαχνα για ιδεες. Αλλα ειμαι ευχαριστημενος αφου η ροη του αερα ειναι απροσκοπτη και δεν εχω προβλημα. Η ιδεα με τους δισκους ειναι πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Φεβρουάριος 16, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Ρε ermaros που ειναι τα καλωδια.....?Απιστευτο cable managment....Στην καρτα γραφικων πως εχεις δωσει ρευμα? Πραγματι πολυ καλη δουλεια αλλα εχω δει και πιο εντυπωσιακα πραγματακια. Αν ανεβασω φωτογραφιες θα χαλασω την ωραια παρουσιαση του Ηλια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.