Jump to content

GTX 295 μια μικρή εντύπωση, για αρχή

Zakkorn

Recommended Posts

Φτάνει φυσικά η παλιά σου να είναι σειρά 8 και άνω.

η 9800gtx ειναι.προσωπικα δεν πιστευω οτι η καταναλωση της δευτερης καρτας

για το physx θα ειναι ιδια με τον αν θα ηταν η κυρια καρτα αλλα και παλι κατι τρωει και αυτη.η gtx 295 παντως εχει σε σχεση με τις αλλες μεγαλη καταναλωση.σε σχεση με sli συστηματα παντως ειναι καλυτερη οπως φενεται και σε αυτο το review http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/01/08/nvidia-geforce-gtx-295-quad-sli-review/16

η 9800gtx ειναι.προσωπικα δεν πιστευω οτι η καταναλωση της δευτερης καρτας

για το physx θα ειναι ιδια με τον αν θα ηταν η κυρια καρτα αλλα και παλι κατι τρωει και αυτη.η gtx 295 παντως εχει σε σχεση με τις αλλες μεγαλη καταναλωση.σε σχεση με sli συστηματα παντως ειναι καλυτερη οπως φενεται και σε αυτο το review http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/01/08/nvidia-geforce-gtx-295-quad-sli-review/16

Αν διάβασες το προ προηγούμενο μου post θα κατάλαβες πόση κατανάλωση περίπου θα έχεις.

Γι αυτό εν τέλη αν δουλέψει η 295 βγάζει πιο μεγάλο score. Και σιγά την διαφορά από 47Κ (CPU) με 8800 σε 54Κ (CPU) με 295

Σε "no-acceleration" πόσο Score βγάζει; λιγότερο από 47k;

Από την άλλη, έχεις i7, εγώ είμαι με έναν κανονικό PhysX accelerator P100 και βγάζω 8,9k η 4,5k σε software physX+3870Χ2(τότε).

Σε "no-acceleration" πόσο Score βγάζει; λιγότερο από 47k;

Από την άλλη, έχεις i7, εγώ είμαι με έναν κανονικό PhysX accelerator P100 και βγάζω 8,9k η 4,5k σε software physX+3870Χ2(τότε).

Χωρίς PhysX support βγάζω 24300 περίπου.

Λοιπόν μετά από μερικές μετρήσεις περί κατανάλωσης βλέπω ότι με 3d mark Vantage η κατανάλωση έφτασε τα 480W και με το Cryostasis Techdemo που είναι και πιο βαρύ και χρησιμοποιεί και τις 2 κάρτες στο full τα 580W.

Άρα με το 700W θα μπορείς μεν να τα τρέχεις αλλά θα είσαι σχετικά κοντά στο όριο.

PS. Άμα η 295 δεν είναι o/c αφαίρεσε 30W

Χωρίς PhysX support βγάζω 24300 περίπου.

Λοιπόν μετά από μερικές μετρήσεις περί κατανάλωσης βλέπω ότι με 3d mark Vantage η κατανάλωση έφτασε τα 480W και με το Cryostasis Techdemo που είναι και πιο βαρύ και χρησιμοποιεί και τις 2 κάρτες στο full τα 580W.

Άρα με το 700W θα μπορείς μεν να τα τρέχεις αλλά θα είσαι σχετικά κοντά στο όριο.

PS. Άμα η 295 δεν είναι o/c αφαίρεσε 30W

δεν θα το κανω.εχω τον q6600 στα 3,2 και σιγουρα τραβαει πιο πολυ ρευμα απο τον δικο σου.ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.