Jump to content

Αγορά ηχείων

kalodios

Recommended Posts

Γεια σας παίδες.

Εν όψη αγοράς καινούριου "φοιτητικού" pc (:033: ) θέλω να αγοράσω και καλά ηχεία 5.1 για το pc μου. (που το έχω και απωθημένο σαν αγορά :p)

δίνω περίπου μέχρι 100€. περιμένω γνώμες :)

• 4 months later...

Γεια σας και πάλι παίδες. τελικά τα ηχεία τόσους μήνες μετά δεν έχουν αγοραστεί ακόμα λόγο κάποιων οικονομικών θεμάτων, τώρα όμως μπορώ να τα αγοράσω και ήθελα να σας ρωτήσω για άλλη μία φορά λόγο του χρονικού διαστήματος που έχει περάσει.

Έχετε κάποια ηχεία 5.1 να προτείνετε με γύρω στα 100€?

Δεν ειναι πολυ ακριβα..Καποτε εκαναν 350 ευρω....

Το θεμα ειναι οτι το παιδι δινει μεχρι 100.

Γι αυτο κ γω θα πω με την σειρα μου οτι δεν υπαρχει καλο 5,1 συστημα δυστυχως σε αυτα τα λεφτα.Σε 2,1 ομως μπορεις να βρεις φοβερα συστηματα.Με εχει καλυψει ο ποκεμον...

Δεν ειναι πολυ ακριβα..Καποτε εκαναν 350 ευρω....

Το θεμα ειναι οτι το παιδι δινει μεχρι 100.

Γι αυτο κ γω θα πω με την σειρα μου οτι δεν υπαρχει καλο 5,1 συστημα δυστυχως σε αυτα τα λεφτα.Σε 2,1 ομως μπορεις να βρεις φοβερα συστηματα.Με εχει καλυψει ο ποκεμον...

όντως πλέον είναι κάτω από 300€ αλλά μερικοί μερικοί :080::080::080: τα είχαν πάρει 350...

πάντως είναι πολύ καλά 2,1 ηχεία... εκτός άμα δεν σε νοιάζει τόσο η ποιότητα αλλά η αίσθηση που δίνει το surround.. άρα πας για κάτι σαν x540-g51... κάτι τέτοιο..Θα σου έλεγα z5500 που είναι το τοπ αλλά θέλει και χρήμα...

• 2 weeks later...

100€ και καλά δε πάνε μαζί ;)

Γνώμη μου κάνε υπομονή και μάζεψε καμιά 300άρα για να τα ευχαριστηθείς πραγματικά...

Αν θέλεις πραγματικά καλά ηχεία τότε:

https://www.teufel.eu/Homecinema/Kompakt-30.cfm

και

http://www.skroutz.gr/c/239/amplifiers.html?keyphrase=363

Καμία σχέση με τα έτοιμα logi,creative (είμαι κάτοχος των z5500)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.