Jump to content

Asus p5b deluxe-Fsb

capusopp

Recommended Posts

Δες εδω αν υποστηριζεται ο επεξεργαστης σου.

Πιθανο να θες bios update για 1333

Απο οτι βλεπω με update to bios υποστηριζει.Ευχαριστω!!!

εχω την p5b deluxe. λεει το υποστηρηζει fsb μεχρι 1066. Αν βαλω επεξεργαστη με 1333 τι προβλημα θα εχω?

Μαλλον δεν θα τον αναγνωριζει σωστα...μια φορα εβαλα εναν Celeron D 336 2.8GHz 533MHz FSB επανω στην Rampage Formula που ειχα παλαιοτερα η οποια υποστηριζει FSB απο 800 και πανω και τον εβλεπε σαν 1.4GHz.

stealth

Μαλλον δεν θα τον αναγνωριζει σωστα...μια φορα εβαλα εναν Celeron D 336 2.8GHz 533MHz FSB επανω στην Rampage Formula που ειχα παλαιοτερα η οποια υποστηριζει FSB απο 800 και πανω και τον εβλεπε σαν 1.4GHz.

stealth

στο site τησ asus λεει οτι υποστηριζει fsb 1066/800 και εκει που λεει τουσ συμβατους cpu λεει οτι περνει και 1333 και 533

Αρχικά όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει αυτή η μητρική υποστήριζε επεξεργαστές μέχρι 1066 fsb.

Με την κυκλοφορία νεότερων επεξεργαστών από την Intel ... η Asus αναβάθμισε τα bios της μητρικής έτσι ώστε να υποστηρίζει και τα νεότερα μοντέλα με 1333 fsb ... αλλά και τους νεότερους πυρήνες (Wolfdale)

οποτε λογικα δν θα εχω κανενα προβλημα

capusopp added 3 Minutes and 43 Seconds later...

Το τελευταιο bios για την μητρικη σου λεει "P5B Deluxe BIOS V1236,

Support new CPUs" οποτε με ενα bios update θα εισαι ενταξει οπως ειπε ο alekan και ο Tasos.:001:

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B%20Deluxe

stealth

Εγω αφτο του εχω πανω

Για πες αν σου δουλεψε τελικα γιατι εχω και εγω αυτη την μητρικη.

Δεν τον εχω ακομα τον cpu. Οταν τον παρω θα σου πω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.