Jump to content

Chieftec 750W

biller1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Chieftec 750W

Στα ~90euro/750W που λέει είναι από τα πιο φτηνά...

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει αυτό στα 750W η αν με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω κάτι σε λιγότερα (W) αλλα πιο αξιόπιστο και καλύτερο.

-Βασικά δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν PSU για αυτό θέλω κάτι να το παντρευτώ τα επόμενα χρονια.

Δεν γνωρίζω πολλά από τροφοδοτικά αλλα σίγουρα με ενδιαφέρουν...

# 2 X 6 Pin PCIe

# 2 X 8 (6+2)Pin PCIe

Η αγορά θα γίνει στο Πλαίσιο (δυστυχώς) λόγο πιστωτικού.

Μια χαρά τροφοδοτικό είναι, το έχει το PC του daddy μου.

Ότι κάρτα γραφικών και να θες να βάλεις θα την δεχτεί, είναι πολύ καλής ποιότητας.(Να φανταστώ ότι μιλάς για το μοντέλο με το μπλέ χρώμα όχι καμιά απλή σειρά της εταιρίας).

στο avatar σου η ταχύτητα που γράφει ο ISP είναι αληθινή;:105: η photoshop; :p

(Να φανταστώ ότι μιλάς για το μοντέλο με το μπλέ χρώμα όχι καμιά απλή σειρά της εταιρίας).

στο avatar σου η ταχύτητα που γράφει ο ISP είναι αληθινή;:105: η photoshop; :p

Είναι αυτό που δίνω στο link.

Το μπλε γιατί μπορεί να μου πουλήσουν άλλο?

Το avatar είναι γνήσιο 100Mbps up/download με λειτουργικό Kubuntu.

http://www.chieftec.com/products.html

Νόμιζα ότι το smart series(λευκό) κυκλοφορούσε σε 750W, τελικά είναι το Turbo και το Super series. Και τα 2 καλά είναι. Το smart είναι λίγο σπαγκοραμμένη κατασκευή και κυκλοφορεί μέχρι 650W(το καταλαβαίνεις και απο την τιμή).

στο σπίτι σου έχεις τέτοια σύνδεση; :p τυχερέ :D

http://www.chieftec.com/products.html

Νόμιζα ότι το smart series(λευκό) κυκλοφορούσε σε 750W, τελικά είναι το Turbo και το Super series. Και τα 2 καλά είναι. Το smart είναι λίγο σπαγκοραμμένη κατασκευή και κυκλοφορεί μέχρι 650W(το καταλαβαίνεις και απο την τιμή).

στο σπίτι σου έχεις τέτοια σύνδεση; :p τυχερέ :D

O.K Μάλλον θα πάω για αυτό.

Όχι ρε που τέτοια τύχη από την δουλειά είναι.

Αν είχα τέτοια γραμμή σπίτι θα έπρεπε να την κολλήσω με καμια χαλκοσωλήνα νερού για να μην πάρει φωτιά από το κατέβασμα. :D

Επειδή αυτοί στο Πλαίσιο μας έχουν ταράξει στο " Αναμένεται σύντομα " είπα να το ψάξω λίγο μπας και αγοράσω κάτι άλλο.

Έχω κάποιες απορίες.

Έχει μεγάλη διαφορα το

DC Output +12V1 60A

με το

DC Output +12V1 18A /+12V2 18A /+12V3 18A /+12V4 18A

Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχω διαβάσει που συγκρίνατε κάτι παρόμοιο εδώ μέσα αλλα ακόμα το ψάχνω.

Chieftec 750W

Στα ~90euro/750W που λέει είναι από τα πιο φτηνά...

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει αυτό στα 750W η αν με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω κάτι σε λιγότερα (W) αλλα πιο αξιόπιστο και καλύτερο.

-Βασικά δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν PSU για αυτό θέλω κάτι να το παντρευτώ τα επόμενα χρονια.

Δεν γνωρίζω πολλά από τροφοδοτικά αλλα σίγουρα με ενδιαφέρουν...

# 2 X 6 Pin PCIe

# 2 X 8 (6+2)Pin PCIe

Η αγορά θα γίνει στο Πλαίσιο (δυστυχώς) λόγο πιστωτικού.

ok sosta

Μάλλον θα ξεχάσω το Chieftec 750W που έλεγα παραπάνω .

Οι άνθρωποι στο Πλαίσιο δεν παίζονται περιμένω να φέρουν τροφοδοτικά εδώ και 3 εβδομάδες περίπου...

Μας έχουν ταράξει στο "Αναμένονται σύντομα"

Για να ανταγωνιστούν το άλλο μαγαζάκι e-shop που έχει ποικιλία έχουν βάλει στην σελίδα του καμια 100aria τροφοδοτικά που αμφιβάλλω ότι θα τα φέρουν.

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω PSU επείγοντος γιατί το TAGAN που έχω έχει βαρέσει μάλλον το πηνίο του και μου έχει πάρει το τύμπανο όλη μέρα με τον θόρυβο.

Αυτό εδώ τι λέει ρε παιδιά το έχει κανεις να μου πει?

CoolerMaster M700 Real Power Modular

Αξίζει να το πάρω η να κάνω λίγη υπομονή ακόμα για κάνα

Corsair 750W CMPSU-750TXEU

Το ξέρω ότι έχω αλλάξει γνώμη 2-3 φορες αλλα δεν φταίω εγώ...Αυτοί δεν τα φέρνουν στην ώρα τους

Να κάνεις υπομονή και να πάρεις το corsair

Την έκανα την υπομονή και το πήρα.

Αν και ελαφρύ πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το Chieftec που είχε μονο 2 χρονια εγγύηση.

Να πω και τι με χάλασε...Ο αέρας αντί να βγαίνει έξω από το κουτί μπαίνει μέσα και κεντράρει την ψήκτρα μου.

Να πω και τι με χάλασε...Ο αέρας αντί να βγαίνει έξω από το κουτί μπαίνει μέσα και κεντράρει την ψήκτρα μου.

Πως γενεν αυτο?

Εμενα το κουτι που εχει χωρο κατω για το τροφοδοτικο δηλαδη πως θα μπει??? εγω νομιζω ρουφαει αερα ο μεγαλος ανεμηστηρας... κουτι αντεκ 1200

Οι ανεμιστηρες των τροφοδοτικων ρουφανε αερα και τον βγαζουν απο τις τρυπες που εχει απο πισω, εκει που ειναι ο διακοπτης που το ανοιγοκλεινεις. Εχω την εντυπωση οτι το καταλαβες λαθος. Αν πλησιασεις ενα χαρτι στον ανεμιστηρα, το ρουφαει ή το σπρωχνει?

Οι ανεμιστηρες των τροφοδοτικων ρουφανε αερα και τον βγαζουν απο τις τρυπες που εχει απο πισω, εκει που ειναι ο διακοπτης που το ανοιγοκλεινεις. Εχω την εντυπωση οτι το καταλαβες λαθος. Αν πλησιασεις ενα χαρτι στον ανεμιστηρα, το ρουφαει ή το σπρωχνει?

Σωστός...

Εάν δεν κανεις την δοκιμη με το χαρτί δύσκολα το καταλαβαίνεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.