Jump to content

CASE

gourdo

Recommended Posts

εχει και εναν 200 απο πανω εναν 120 εμπροσ και αλλον ενα τετοιο πισω.και εμενα καλο μου φαινεται απο το mambo που εχω τωρα τιγκα στο ανεμιστηρι...καλο φαινεται...σαν μαρκα δεν την ξερω...

αυτο ειναι καλυτερο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689

Δυστυχως ουτε εγω την ξερω σαν εταιρεια για να σου πω.Το μονο που μπορω να σου πω σιγουρα ειναι να μην σ εντυπωσιαζουν αυτοι οι ανεμιστηρες.Εγω εχω εναν σαν αυτον που εχει κ το δευτερο κουτι που εδειξες κ δεν μ εντυπωσιαζει.Που λεει οτι εχει κ πανω?"2 πλαϊνοί blue LED 25cm ενσωματομένοι. Επιπλέον θέσεις ανεμιστήρων: Εμπρός: 12 CM x 1 (δεν παρέχεται). Πίσω: 12 CM x 1 (δεν παρέχεται)."

Δε ξερω δυσκολη αποφαση.Ειναι κ πιο ευρυχωρο κ το xclio κ ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Καλυτερα περιμενε ν ακουσεις κ αλλες γνωμες.Η thermaltake παντως ειναι παρα πολυ καλη.

Μεχρι 100 ευρω κοιτα και αυτο. Εχει πολυ καλο airflow και ειναι τεραστιο για τα δεδομενα της κατηγοριας.

ειχε πεσει το ματι μου αλλα δεν ξέρω τι λεει απο ποιοτητα

gourdo added 6 Minutes and 26 Seconds later...

Δυστυχως ουτε εγω την ξερω σαν εταιρεια για να σου πω.Το μονο που μπορω να σου πω σιγουρα ειναι να μην σ εντυπωσιαζουν αυτοι οι ανεμιστηρες.Εγω εχω εναν σαν αυτον που εχει κ το δευτερο κουτι που εδειξες κ δεν μ εντυπωσιαζει.Που λεει οτι εχει κ πανω?"2 πλαϊνοί blue LED 25cm ενσωματομένοι. Επιπλέον θέσεις ανεμιστήρων: Εμπρός: 12 CM x 1 (δεν παρέχεται). Πίσω: 12 CM x 1 (δεν παρέχεται)."

Δε ξερω δυσκολη αποφαση.Ειναι κ πιο ευρυχωρο κ το xclio κ ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Καλυτερα περιμενε ν ακουσεις κ αλλες γνωμες.Η thermaltake παντως ειναι παρα πολυ καλη.

Το thermaltake ειναι midi το αλλο full.thermaltake εχω και τωρα αλλα το mambo.εντάξει καλο είναι αλλα με το λίγο overcloack που εχω κανει θέλω κάτι πιο καλό

φίλε πάρε το 1ο κουτάκι που ίδες είναι πολύ καλο..Το πήρε φίλος και έχει πολύ καλή ροή.... Τώρα άμα δεν σου κάνει αλλάζεις τους 2 μεγάλα fan με 2 ποιο δυνατά (νομίζω κάνουν 10 με 15ε το ένα στα multirama..)Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά και θα μπορείς αργότερα να βάλεις 2 πιο δυνατά τέρατακια και να κάνεις ανεμοθύελλες μέσα στο case. ;)

φίλε πάρε το 1ο κουτάκι που ίδες είναι πολύ καλο..Το πήρε φίλος και έχει πολύ καλή ροή.... Τώρα άμα δεν σου κάνει αλλάζεις τους 2 μεγάλα fan με 2 ποιο δυνατά (νομίζω κάνουν 10 με 15ε το ένα στα multirama..)Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά και θα μπορείς αργότερα να βάλεις 2 πιο δυνατά τέρατακια και να κάνεις ανεμοθύελλες μέσα στο case. ;)

Εκει προσανατολίζομαι και εγώ απλά ρωτάω να ακούσω και άλλες απόψεις..

Eπίσεις κάπου ειδα οτι είναι η SCYTHE πίσω απο την xclio(που την συμπαθώ πολυ) δέν ξέρω αμα ισχύει..

Οντως παιζει η Scythe απο πισω. Στο εξωτερικο αναφερονται ως Scythe Xclio.

Παρε κι ενα review για το NZXT.

Οντως παιζει η Scythe απο πισω. Στο εξωτερικο αναφερονται ως Scythe Xclio.

Παρε κι ενα review για το NZXT.

Το nxzt εχει ένα κακό για εμένα έχει το psu κάτω και με την p5ql-e που έχω την τροφοδοσία την έχει σε εντελός χαζό μέρος οπότε πρέπει το καλώδιο να καβαλήσει την gpu και προβλέπω πρόβλημα...Μάλλον για το xclio πάω μιας και είναι η Scythe απο πίσω

Οταν το παρεις πες κι εντυπωσεις γιατι μαλλον εισαι ο μονος απο το forum που θα το εχει. Να ξερουμε αν τελικα αξιζει.

Οταν το παρεις πες κι εντυπωσεις γιατι μαλλον εισαι ο μονος απο το forum που θα το εχει. Να ξερουμε αν τελικα αξιζει.

Και βεβαια θα σας πω σημερα μαλλον θα παω να το πάρω.Παντος απο reviews εχω διαβασει πολυ καλα λογια οσο αφορα το cooling του.Για να δουμε...

Οπως είχα υπσχεθει στον EliasKir μόλις σημερα πηρα το κουτι περασα ολα τα πραγματα μου μεσα.Λοιπον

Απο θερμοκρασιες η μητρικη είναι 5-7 βαθμουσ κατω καιτο cpu 2 βαθμους.Πριν είχα το mambo με έναν 120 μπροστά(με 77.70 CFM ροη αερα) ένα πάλι 120 πίσω(με 45.70 CFM ροή) και εναν 80 στο πλάι.

Όσο αφορά το κουτί περιέχει τα 2 πλαίνα, έναν μεγάλο πάνω και έναν πίσω.Μόνο τον μπροστά δεν έχει αλλα ναναι καλα το παλιό μου κουτι.

Έχει άπλετο χορο μέσα σαν ποιότητα κατασκευής κατα την γνώμη μου αρκετα καλή στοιβαρό χωρις τον παραμικρό τριγμό.Θα το πρότεινα για κάποιον που θέλει κουτι μέχρι 100 euro.Αυταααα:033:

Τιποτα κιχ δεν κανει σε σχεση με παλια που εκανε σαν ηλεκτρικη σκουπα....Ανετα κοιμασε με ανοιχτο το pc.Αμα θες βεβαια κλεινεις τον εναν ή και τουσ 2 μεγαλουσ μπροστα ή χαμηλωνεις την ταχυτητα

ΠΑρα πολυ ωραια.Περιμενα αρκετο θορυβο.Μεγαλο πλεονεκτημα που μπορεις να τους κλεισεις οποτε θες τους μεγαλους.

Το e-shop το λεει στα χαρακτηριστικα του.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Θύρες σύνδεσης περιφερειακών: USB 2.0, Audio. Μπλέ φωτισμός. Ρύθμιση στροφών και διακόπτης ON / OFF για κάθε ενσωματομένο ανεμιστήρα 25 CM. Δυνατότητα εγκατάστασης - απεγκατάστασης εξαρτημάτων χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων.

Ναι μπορεισ να του κλινεις.Αυτο που δεν λέει το e-shop είναι οτι ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ O 200 ΠΆΝΩ ανεμηστήρας(με ρυθμιστή στροφών και αυτος) αλλα περιέχεται ΚΑΙ ο πίσω 120 ανεμιστήρας.Εγω πάντος τους έχω όλους στο full και πάλι δεν ακούγετε...

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.