Jump to content

teac hp-11 connection to laptop

hoomer

Recommended Posts

γεια σας παιδια ειμαι νεα εδω και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε...

εχω τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω στο λαπτοπ.

(αχρηστη ε?)

ευχαριστω που διαβασατε

εχω το hp pavillion dev9500 αλλα οπως γραφω ειμαι εντελως ασχετη τα μονα που ξερω ειναι για βιντεοπαιχνιδια οποτε μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το καρφι?

το λαπ εχει 2 θυρες μπροστα για ακουστικα και μια για μικροφωνο. δεξια θυρα για φορτιστη και 2 usb. αριστερα μια ps2, 2 usb, 2 ethrnet

ευχαριστω

Ε δε μπαινει στη θυρα για τ ακουστικα?Το καρφι ειναι αυτο που ειχαν (κ εχουν ακομα) τα walkman-cd player.Λογικα ενα τετοιο καλωδιο θα εχουν κ σε σενα τα ηχεια σου.Προφανως θα συνδεεται πρωτα to 5.1 decoder με τον υπολογιστη κ μετα τ ακουστικα με το decoder

Κατι δε μου καθεται καθολου καλα.Το manual δε λεει τπτ?Δοκιμασε την παρακατω συνδεσμολογια κ πες μου.Καλα εννοειται οτι αυτο που ειναι σε κιτρινο πλαισιο στο πισω μερος ειναι για το ρευμα...Απ τα καλωδια,βαλε αυτο που εχω κυκλωμενο με κοκκινο στο μπροστινο μερος του decoder.Το διπλανό το χρυσο δε μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει.Ειναι ενωμενα κ καταληγουν στ ακουστικα.Αρα ισως να ειναι εναλλακτικοι τροποι συνδεσης.Ισως το χρυσο να μπαινει κατευθειαν στο λαπτοπ αλλα τοτε προφανως θα εχεις χαμηλοτερη ποιοτητα.

Τωρα παμε στη συνδεση του decoder με το λαπτοπ.

Παρε τα κοκκινα-πρασινα-μπλε καρφια κ βαλτα στις αντιστοιχες θεσεις του decoder.Τα rca (κοκκινα ασπρα) βαλτα στα αλλα rca.Προσεξε τα χρωματα να ειναι ιδια.Τωρα θα εχεις ενα καλωδιο που ξεκιναει απ το decoder κ καταληγει σε κοκκινα-πρασινα-μπλε καρφια.Απ αυτα παρε το πρασινο (συνηθως) κ βαλτο στον υπολογιστη.Σε σενα ισως να ειναι κ το μπλε.Δοκιμασε τα ολα ομως.Αν προσεξεις το καθε καρφι καταληγει σε 2 rca.Προσεχε τα rca που ξεκινουν απο το μπλε να τα συνδεσεις με τα rca που καταληγουν στο μπλε στην αλλη ακρη του καλωδιου.Δεν παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο αλλα για να μαστε τυπικοι.

post-11273-1442175386,9495_thumb.jpg

post-11273-1442175387,1595_thumb.jpg

post-11273-1442175387,3427_thumb.jpg

Εκεί που έχει την χρυσή υποδοχή είναι το auxiliary.

Δείτε και αυτό--->http://dspd.teac.de/fileadmin/redaktion/downloads/manuals/HP-10/PMHP10_eng.pdf (σελίδα 6)

Η μια πλευρά είναι είσοδος ήχου από τον υπολογιστή και η άλλη έξοδος προς τα ακουστικά.

Κατι δε μου καθεται καθολου καλα.Το manual δε λεει τπτ?Δοκιμασε την παρακατω συνδεσμολογια κ πες μου.Καλα εννοειται οτι αυτο που ειναι σε κιτρινο πλαισιο στο πισω μερος ειναι για το ρευμα...Απ τα καλωδια,βαλε αυτο που εχω κυκλωμενο με κοκκινο στο μπροστινο μερος του decoder.Το διπλανό το χρυσο δε μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει.Ειναι ενωμενα κ καταληγουν στ ακουστικα.Αρα ισως να ειναι εναλλακτικοι τροποι συνδεσης.Ισως το χρυσο να μπαινει κατευθειαν στο λαπτοπ αλλα τοτε προφανως θα εχεις χαμηλοτερη ποιοτητα.

Τωρα παμε στη συνδεση του decoder με το λαπτοπ.

Παρε τα κοκκινα-πρασινα-μπλε καρφια κ βαλτα στις αντιστοιχες θεσεις του decoder.Τα rca (κοκκινα ασπρα) βαλτα στα αλλα rca.Προσεξε τα χρωματα να ειναι ιδια.Τωρα θα εχεις ενα καλωδιο που ξεκιναει απ το decoder κ καταληγει σε κοκκινα-πρασινα-μπλε καρφια.Απ αυτα παρε το πρασινο (συνηθως) κ βαλτο στον υπολογιστη.Σε σενα ισως να ειναι κ το μπλε.Δοκιμασε τα ολα ομως.Αν προσεξεις το καθε καρφι καταληγει σε 2 rca.Προσεχε τα rca που ξεκινουν απο το μπλε να τα συνδεσεις με τα rca που καταληγουν στο μπλε στην αλλη ακρη του καλωδιου.Δεν παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο αλλα για να μαστε τυπικοι.

ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα.....

Μη μου πεις οτι δουλεψε!!!Αληθεια δουλεψε?Μου φαινοταν πολυ περιεργο...Βασικα ειναι σαν να λειπει ενα καλωδιο.Αν ειχες ενα που να ηταν καρφι κ απ τις 2 ακρες θα ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα.

• 5 months later...

τιποτα το διαβασα αλλα δεν λεει κατι για το προβλημα μου. δηλ. οταν συνδεω το μικροφωνο στα ακουστικα δεν μπορω να μιλησω. εχω τρια καρφια ενα κοκκινο, πρασινο μπλε ποιο απο αυτα ειναι για το μικροφωνο? επισης αν συνδεσω το καλωδιο επεκτασης για το μικροφωνο στη θυρα μικροφωνου του λαπτοπ ο ηχος ειναι παρα πολυ χαμηλος

Κανενα απ αυτα δεν ειναι για το μικροφωνο.Αυτα δινουν μονο ηχο.Ισως με καποια ρυθμισει να μπορεις να αυξησεις την ενταση του μικροφωνου.

Control panel -> hardware and sound -> Sound -> Recording. Εκει εχει μια ρυθμιση για μικροφωνο αν εχεις vista.Και στα ΧΡ κατι παρομοιο ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.