Heatspreader Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 Ένας φίλος, μου έφερε να του φτιάξω το Laptop του, επειδή η οθόνη έσβηνε σε αναλύσεις άνω των 1024x768 και τέλος πάντων κόλλαγε στα παιχνίδια. Κάναμε Format το πρώτο Partition, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε, οπότε είπαμε να κάνουμε Back-Up τα αρχεία (εικόνες, μουσική, κλπ) του δεύτερου σε ένα DVD-Dual Layer και να σβήσουμε τα πάντα. Όταν βάζαμε το δισκάκι το έβλεπε 32GB και δεν έγραφε ότι αρχεία βάζαμε. Μετά δεν του διάβαζε τίποτα και μάλιστα δοκίμασε και DVD που είχε γράψει ο ίδιο πριν λίγες μέρες και πάλι τίποτα. Όπως ήταν λογικό δοκιμάσαμε και το DVD αυτό στο PC μου, όπου εκεί ήρθε η καταστροφή. Από την ώρα εκείνη δεν έχω DVD ROM. Έχω ένα High Definition DVD Drive το οποίο όπως είναι λογικό δεν διαβάζει και δεν γράφει τίποτα. Τη στιγμή που κόλλησα τον ιό το κατάλαβα, καθώς ξαφνικά μου είπε ότι βρήκε μία νέα συσκευή ATA. Από την ώρα εκείνη στο Device Manager δεν έχω πλέον το DVD Writer της υπογραφής μου και όπως είπα και παραπάνω στο My Computer μου γράφει για HD DVD ROM. Έψαξα στο Google με την ονομασία του Drive από το Device Manager και δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα. Ο ιός έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά που προσβάλει κάποιο PC, αλλάζει σε τυχαίο όνομα, αλλά με ένα για κάθε PC (δηλαδή σε μένα δεν αλλάζει κάθε φορά, αλλά το υποθέτω γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στο Google με την ονομασία "AHEZAT ..."). Το ξέρω οτι το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο και είναι επίσης δύσκολο να με βοηθήσετε, αλλά ότι βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
Heatspreader Ιανουάριος 13, 2009 Author #2 Ιανουάριος 13, 2009 Στο BIOS το DVD Writer δεν υπάρχει.Αν πάω να αγοράσω άλλο και πάθει και αυτό τα ίδια?
ThorLite Ιανουάριος 13, 2009 #4 Ιανουάριος 13, 2009 To DVD που σου λεει εκει ειναι το Ιmage DVD του Daemon Tools οποτε δεν ειναι ιος...
stavpal Ιανουάριος 13, 2009 #5 Ιανουάριος 13, 2009 στο device manager σου λέει ΜΟΝΟ για αυτό?Άν ξεκινήσεις με κάποιο boot cd κτλ το drive σου δουλεύει?
Heatspreader Ιανουάριος 13, 2009 Author #6 Ιανουάριος 13, 2009 Επειδή έσβησα το PC να κάνω εξαέρωση στο κύκλωμα της υδρόψυξης, μάλλον διορθώθηκε. Φυσικά και είχα δοκιμάσει επανεκκίνηση. Ποιος ξέρει τι είναι αυτό. Αλλά από την άλλη γιατί είναι HD DVD ROM αυτό στο My Computer?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.