Jump to content

Dfi nF4....prob...!

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 19:18]

Καποιοι σε αυτο το forum οταν πριν κοιμηθουν προσευχονται να RMAστει καμια DFI!!!!!

E ναι , ξέρεις άλλη έγνοια δεν είχαμε! ρε τι άλλο θα ακούσουμε....

"εσείς" το κάνατε dfi thread το thelab, όχι "εμείς"...

και πολύ "ασχοληθήκαμε" -

αν μπορείς να βοηθήσεις τον Βασίλη ΚΑΝΤΟ, και άσε τι λέμε εμείς (εξάλλου ζήτησα συγνώμη)

TIPOTA....:(.....

ccmos με ολα εξω...τιποτα.....

ενα ενα τα κομματια...τιποτα......

αλλα ρε γαμωτο δινει ρευματα παντου....τιμπορει να εχει καει????

ουτε εναν πυκνωτη δεν βρηκα σκασμενο...τιποτα....ολα καλα ειναι....

να παιξω ενα τζοκερ?????

για δοκιμασε να αλλαξεις κανα τζαμπερακι ρευματος μνημων.....ακουμπα ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι σε οσα περισσοτερα σημεια μπορεις μπας και θελει καμια αποφορτιση απο στατικο ηλεκτρισμο.......γενικες ιδεες πεταω στυλ μπακαλικου.......

και μια ερωτηση ετσι μπας και......συνδεσες ΟΛΕΣ τις τροφοδοσιες?????εγω ειχα ξεχασει το 4πινο σε ενα βαλε βγαλε και ψαχνομουνα γιατι δεν μπουταρει.

Γιά ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ τα βίσματα του τροφοδοτικού από πάνω και μετά κάντης clear CM........’στη χωρίς βίσματα καμμιά ώρα.......Ποτέ δεν ξέρεις........

Αρχική απάντηση από kbilly13

E ναι , ξέρεις άλλη έγνοια δεν είχαμε! ρε τι άλλο θα ακούσουμε....

Eγώ πάντως προσευχόμουν, να μην καούν πάρα πολλές γιατί αν κλείσει η DFI από τα πολλά RMA με ποια θα γελάμε....

:laughing:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ανοιγουν ολα τα led της μητρικης....δουλευουν τα cpu-chipset fans που ειναι πανω στην μητρικη...αλλα η μητρικη δεν λεει να συνελθει...

four leds off death αλλά όχι της mobo μάλλον της CPU το κόβω. Τι CPU ήταν?
Αρχική απάντηση από enduracell

four leds off death αλλά όχι της mobo μάλλον της CPU το κόβω. Τι CPU ήταν?

O FX-53 μηπως?Αυτον θυμαμαι να ειχε/εχει..

μου φαινετε καψωνια μας κανει , τον εκαψε για να παρει την ασφαλεια, εμ σορρυ κανα 55ρι ηθελα ναπω:p

what a ^%^%$&*...!

λετε να παρω πισω καινουριο???μπααααα.....δεν νομιζω...!

Αφηστε με κ εχω να παω στον δαντη το βραδυ....!:)......

Ναι,ο 53 ειναι ,αλλα δεν νομιζω να εχει καει...τι ετσι?στα καλα καθουμενα?με 1.550??Δεν ειναι λιγο λολ?

την μητρική όταν στην άλλαξαν δοκίμασαν να δουν αν είναι καμένη? γιατί δε νομίζω να περάσει RMA η μητρική, εκτός και αν η Quest δε τις μπριζώνει :rofl:

πάντως σου πάω ένα στοιχηματάκι το καμένο FX σου, αν είναι καμένος κέρδισα :rofl:

θέλω και την απόδειξη μαζί εννοείται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.