GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 μην γελατε μονο.....! Λοιπον,εβαλα 1.550 τον πυρηνα για να αρχισω να ανεβαζω λιγο λιγο κ εκει....κανει επανεκινηση....κ απο τοτε δεν ξαναανοιξε... Το ανοιγω και δεν μπουταρει καθολου...ουτε μπιπ δεν κανει το ηχειακι της μητρικης..! Εβγαλα psu κ περιμενα....τιποτα.... εκανα ccmos.....τιποτα..... μπαταρια....τιποτα τα εβγαλα ολα απο το κουτι κ εβγαλα τα παντα...cpu,vga,memory,cables.....ολα ολα....αλλα παλι τιποτα.... Ανοιγουν ολα τα led της μητρικης....δουλευουν τα cpu-chipset fans που ειναι πανω στην μητρικη...αλλα η μητρικη δεν λεει να συνελθει... Δοκιμασα σε ολα τα dimms να βαλω τις μνημες με ολους τους δυνατους συνδιασμους κ μια μια...αλλα παλι τιποτα...... τον σκληρο με το που ανοιγει δειχνει να τον διαβαζει κ ολα καλα..... τα λεντ κατω αριστερα που απο πανω λενε degud και ειναι κοκκινα ειναι μονιμως ανοιχτα... τι κανω?????
JimmyFox Φεβρουάριος 17, 2005 #3 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox RMA? Περίεργο... σε DFI?
spc Φεβρουάριος 17, 2005 #5 Φεβρουάριος 17, 2005 δοκίμασες να βγάλεις τα πάντα από πάνω (και την cpu) και να κάνεις clear cmos (και τσιγαράκι κατά RootX) ;
GoriLLakoS Φεβρουάριος 17, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox RMA? Αρχική απάντηση από JimmyFox Περίεργο... σε DFI? Αρχική απάντηση από Shidokanjohn RMA χοχοχοχοχο Αυτην την λυση την ξερω και εγω....!Αλλα σας ρωταω μηπως ξερεται τιποτα παραπανω.....!
GoriLLakoS Φεβρουάριος 17, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc δοκίμασες να βγάλεις τα πάντα από πάνω (και την cpu) και να κάνεις clear cmos (και τσιγαράκι κατά RootX) ; ccmos χωρις cpu....??χμμ..οχι δεν δοκιμασα....!Λες να πιασει? Οxι,δεν καπνιζω....!
spc Φεβρουάριος 17, 2005 #8 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:36] Αυτην την λυση την ξερω και εγω....!Αλλα σας ρωταω μηπως ξερετΑΙ τιποτα παραπανω.....! Ααααχ, καιρό είχα να το κάνω (όχι τίποτα άλλο με ρώταγε και ο γνωστός admin αν αισθάνομαι καλά τελευταία) Βασίλη, το ανέκδοτο με τον βοσκό που φώναζε Λύκος-Λύκος κάθε τόσο το ξέρεις;
kbilly13 Φεβρουάριος 17, 2005 #9 Φεβρουάριος 17, 2005 ΑΚΡΙΒΩΣ! τα ίδια μου έκαναν και οι 2 chaintech vnf3-250 που πέρασαν από τα χέρια μου... αλλά και η DFI? αυτές είναι φτιαγμένες να δουλεύουν Stable στα 300+ με 1Τ και με απόλυτη αξιοπιστία και σταθερότητα και για κάθε μέρα είναι το ΤΕΛΕΙΟ mobo.... ... αφού έτσι λένε... δεν φταίω εγώ!
spc Φεβρουάριος 17, 2005 #10 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ccmos χωρις cpu....??χμμ..οχι δεν δοκιμασα....!Λες να πιασει?πιθανότατα (πολλές μητρικές συνέρχονται και μόνο με την αφαίρεση της cpu....) - για δοκίμασε
Κοπρίτης Φεβρουάριος 17, 2005 #11 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:38] Οxι,δεν καπνιζω....! κακως... κακιστα... ενα τσιγαρακι παει πακετο με το hobby....
JimmyFox Φεβρουάριος 17, 2005 #12 Φεβρουάριος 17, 2005 O gfa3 Που είναι?Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, Βασίλη απλά ακολούθησε τη στάνταρ διαδικασιά. Αφαίρεσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δοκίμασε βάζοντας τα ένα ένα.Στη θέση δε θα είχα πολλές ελπίδες μια και αυτό που περγράφεις είναι κλασσικό σύμπτωμα καμμένης μητρικης και η DFI ποτέ δε φημιζόταν για την αξιοπιστία της...Πάντως τσέκαρε την επιφάνεια της μητρικής για τυχόν σκασίματα.
kbilly13 Φεβρουάριος 17, 2005 #13 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:40] (πολλές μητρικές συνέρχονται και μόνο με την αφαίρεση της cpu....) εδώ που τα λέμε ΑΠΟ ΤΙ να συνέλθει? από το φοβερό και τρομερό 1.55vcore! που δοκίμασε ο συνωνόματος?(οι chaintech πάντως δεν συνήλθαν ποτέ... )
JimmyFox Φεβρουάριος 17, 2005 #14 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 εδώ που τα λέμε ΑΠΟ ΤΙ να συνέλθει? από το φοβερό και τρομερό 1.55vcore! που δοκίμασε ο συνωνόματος? (οι chaintech πάντως δεν συνήλθαν ποτέ... ) Καλά μη συγκρίνεις τώρα τις Chaintech με τις DFI... Η δικιά μου Chaintech ακόμα δουλεύει....
voudas Φεβρουάριος 17, 2005 #15 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13αλλά και η DFI? αυτές είναι φτιαγμένες να δουλεύουν Stable στα 300+ με 1Τ και με απόλυτη αξιοπιστία και σταθερότητα και για κάθε μέρα είναι το ΤΕΛΕΙΟ mobo.... ... αφού έτσι λένε... δεν φταίω εγώ! νομίζω αν έκανες θρεντ για κάποιο πρόβλημα και απαντούσαν ειρωνικά ποστς, θα τσαντιζόσουν, παίζει και να απειλούσες να φύγεις...
kbilly13 Φεβρουάριος 17, 2005 #16 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:51] νομίζω αν έκανες θρεντ για κάποιο πρόβλημα και απαντούσαν ειρωνικά ποστς, θα τσαντιζόσουν, παίζει και να απειλούσες να φύγεις... ... εδώ ρε Κώστα απαντούσαν ειρωνικά ΧΩΡΙΣ να έχω πρόβλημα!
voudas Φεβρουάριος 17, 2005 #17 Φεβρουάριος 17, 2005 αν κάποιοι έκαναν βλακείες σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις κι εσύ? χάνεις το όποιο δίκιο σου έτσι
phil1416003162 Φεβρουάριος 17, 2005 #18 Φεβρουάριος 17, 2005 Αααααχχχ αυτες οι DFI. Λοιπον,αν εχεις αλλες μνημες κουμποσε τις επανω και δοκιμασε να κανεις boot. Πιστευω οτι τα memory slots των DFI ισως ειναι λιιιιγο ποιο φαρδια απο τα συνηθησμενα,οποτε αν το PCB των μνημων σου ειναι λιιιιγο ποιο λεπτο,μπορει να μη κανουν καλη επαφη.Αν δεν εχεις αλλες μνημες να δοκιμασεις κουμποσε και ξεκουμποσε πολλες φορες τις ιδιες μνημες.Το ξερω οτι ακουγεται λιγο τραβιγμενο απο τα μαλια,αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις
kbilly13 Φεβρουάριος 17, 2005 #19 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:57] αν κάποιοι έκαναν βλακείες σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις κι εσύ? χάνεις το όποιο δίκιο σου έτσι έχεις δίκιο - συγνώμη, παρασύρθηκα, και ο Βασίλης δεν φταίει σε τίποτα! δεν είναι και ότι καλύτερο να σου τύχει τέτοιο πράγμα και ειδικά με με την top μητρική (και "τσουχτερή" σε τιμή) - ας μην παίζουμε με τη φάση που του έτυχε δοκίμασε τουλάχιστον μία φορά Βασίλη να κάνεις clear cmos, να τα βγάλεις όλα, και να τα ξαναβάλεις... δεν έχεις να κάνεις και τίποτα καλύτερο - ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.