στελιος2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 σκεφτομαι να παρω αυτον τον δισκοαπλα επειδη δεν ξερω πως να βαζω σκληρο δισκο μεσα στο κουτι μουμπορειτε να με βοιθησετε΄΄;;εχω to coolermaster cosmos koutiμπορειτε να με βοιθησετε΄με φοτογραφιες πος να βαλω το δισκο μεσα sto coolermaster cosmos;;mporeite na mou deijete me ph otografies bima pros bima pos na to kano;;σας παρακαλοειμαι αρχαριοςκαι θελω να μου πειτε βημα βημα τι να κανω΄΄;; σας παρακαλω΄΄΄΄;;αναλυτικα αν γινεται΄΄;;;΄΄΄΄;;;;;στελιος2009 added 1 Minutes and 46 Seconds later...αν γινεται αναλυτικα με φοτογραφιες να μου πειτε πως να βαλωτον δισκο μεσα στο coolermaster cosmos s;; σας παρακαλο πολυ΄΄;;;
takis 7 Ιανουάριος 12, 2009 #3 Ιανουάριος 12, 2009 σκεφτομαι να παρω αυτον τον δισκοαπλα επειδη δεν ξερω πως να βαζω σκληρο δισκο μεσα στο κουτι μουμπορειτε να με βοιθησετε΄΄;;εχω to coolermaster cosmos koutiμπορειτε να με βοιθησετε΄με φοτογραφιες πος να βαλω το δισκο μεσα sto coolermaster cosmos;;mporeite na mou deijete me ph otografies bima pros bima pos na to kano;;σας παρακαλοειμαι αρχαριοςκαι θελω να μου πειτε βημα βημα τι να κανω΄΄;; σας παρακαλω΄΄΄΄;;αναλυτικα αν γινεται΄΄;;;΄΄΄΄;;;;;στελιος2009 added 1 Minutes and 46 Seconds later...αν γινεται αναλυτικα με φοτογραφιες να μου πειτε πως να βαλωτον δισκο μεσα στο coolermaster cosmos s;; σας παρακαλο πολυ΄΄;;;ρε φιλαρακο, αυτο δεν ειναι post, αυτο ειναι η εννοια του "δωσε μου ενα ταληρο" στα φαναρια.Ζητα αυτο που θες μια (1)φορα, ομορφα και καλα, και θα σε βοηθησουν...τι κουλαφον post εγραψες? :033: :033: και αμα εβαζες και τονορθογραφο κατι θα γινοτανε..
dellman Ιανουάριος 12, 2009 #4 Ιανουάριος 12, 2009 και αμα εβαζες και τονορθογραφο κατι θα γινοτανε..Χμ ορθογράφος από τόνο :033: :033: :033: :033:
στελιος2009 Ιανουάριος 12, 2009 Author #5 Ιανουάριος 12, 2009 γεια σας θελω να παρω εναν > Seagate 1.5 TB HDD (Cache 32MB, 7200.11 rpm, Sata 2, και επειδη ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πος να τον τοποθετησωστο coolermaster cosmos s που εχω μπορειτε να με βοηθησετεβημα προς βημα και αν γινεται με κανενα καλο Video πως να τον συνδεσω στο κουτι μου΄΄;;μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω;;εχω την μητρικη asus striker 2 formula 780 sliμπορειτε να μου πειτε βημα βημα πως να τον τοποθετησω αναλυτικαβημα προς βημα στο κουτι που εχω;;΄΄
Nikgr1442169249 Ιανουάριος 12, 2009 #6 Ιανουάριος 12, 2009 Το παρακάτω videάκι πιστεύω θα σε βοηθήσει: 2 καλώδια ουσιαστικά συνδέεις (ρεύματος και δεδομένων) και δεν υπάρχει περίπτωση να τα βάλεις ανάποδα. (*) μια ευγενική ερώτηση έκανε ο άνθρωπος ρε παίδες και τον τσακίσατε στο spam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.