Jump to content

Αγορά από Οverclockers.co.uk

Battosai

Recommended Posts

Έχω δει αρκετούς να μιλάτε για e-shops και ειδικότερα για το www.overclockers.co.uk

Πράγματι οι τιμές είναι ελκυστικές και η παράδοση γρήγορη.

Αλλά με το Τελωνείο τι παίζει?

Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 17:54]

Έχω δει αρκετούς να μιλάτε για e-shops και ειδικότερα για το www.overclockers.co.uk

Πράγματι οι τιμές είναι ελκυστικές και η παράδοση γρήγορη.

Αλλά με το Τελωνείο τι παίζει?

Δεν έχει τελωνείο στην Ε.Ε.

Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 18:02] Μηπως ξέρεις από μεταφορικά τι παίζει?

Δοκίμασε μόνος σου. Προχώρησε τη παραγγελία μέχρι την επιλογή της χώρας. Βάλε Ελλάδα και θα σου βγάλει τη τιμή συν μεταφορικά. Νομίζω έχει όριο μέχρι 2 κιλά, πάνω απ' αυτά πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.

• 1 month later...

Πρόσεχε πάντως γιατι το OcUK δεν τα στέλνει με κουριερ στην Ελλάδα, αλλά με απλό ταχυδρομείο με ότι συνέπειες έχει αυτό...(καθυστέρηση στην παράδοση, πιθανότητα βλάβης από τα ΕΛΤΑ κτλ.) Εγώ έτσι την είχα πατήσει με μία κάρτα γραφικών το καλοκαίρι που μου ήρθε σε καμιά 10αριά μέρες με σκισμένο κουτί!!

Αρχική απάντηση από yannis76 [Σήμερα, στις 02:04]

Πρόσεχε πάντως γιατι το OcUK δεν τα στέλνει με κουριερ στην Ελλάδα, αλλά με απλό ταχυδρομείο με ότι συνέπειες έχει αυτό...(καθυστέρηση στην παράδοση, πιθανότητα βλάβης από τα ΕΛΤΑ κτλ.) Εγώ έτσι την είχα πατήσει με μία κάρτα γραφικών το καλοκαίρι που μου ήρθε σε καμιά 10αριά μέρες με σκισμένο κουτί!!

και την παρελαβες;

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 07:05]

Ξερει κανεις την ισοτιμια pound με ? Επισης το overclockers.co.uk θελει πιστωτική?

Για την ισοτιμία ..... http://www.xe.com/pca/input.cgi

Ναι θέλει πιστωτική και υπάρχει όριο στο βάρος στα 2 κιλά....

Αν αυτό που θέλεις ζυγίζει παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να στο στείλουν..... ;)

Το overclockers εχει συνήθως παράδοση 3-5 μέρες. Εαν κάνει παραπάνω, τα παράπονα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας μιας και αυτοί φταίνε συνήθως. Τα πράγματα ερχονται με registered mail, oπότε δε χάνονται. Εαν έχουν εμφανή βλάβη, το παραλαμβάνετε και τους στέλνετε μαιλ. Εχουν ειδική κατηγορία για αυτό το θέμα.

Εκτος απο μερικές φορές που καθυστέρησαν στα μαιλ τους, γενικά ειναι πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Εχω καιρό βέβαια να παραγγείλω απο αυτούς...

Αρχική απάντηση από Trooper

Το overclockers εχει συνήθως παράδοση 3-5 μέρες. Εαν κάνει παραπάνω, τα παράπονα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας μιας και αυτοί φταίνε συνήθως. Τα πράγματα ερχονται με registered mail, oπότε δε χάνονται. Εαν έχουν εμφανή βλάβη, το παραλαμβάνετε και τους στέλνετε μαιλ. Εχουν ειδική κατηγορία για αυτό το θέμα.

Εκτος απο μερικές φορές που καθυστέρησαν στα μαιλ τους, γενικά ειναι πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Εχω καιρό βέβαια να παραγγείλω απο αυτούς...

Κωστα 3-5 μερες με τον απλο-φτηνο τροπο παραδοσης??

Τα παραγγειλα χθες...για να δουμε...

Σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα επι του θεματος αλλα σε εμενα εκαναν 10 μερες.Σχεδον καθε μερα μου εστελναν email για την διακινηση του προιοντος.Σιγουρα το προβλημα ειναι στα δικα μας ΕΛΤΑ

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κωστα 3-5 μερες με τον απλο-φτηνο τροπο παραδοσης??

Τα παραγγειλα χθες...για να δουμε...

Ναι με τον απλό τρόπο. Πολλές φορές παράγγελνα Παρασκευή και Δευτέρα ερχόντουσαν.

Αρχική απάντηση από Bird

Σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα επι του θεματος αλλα σε εμενα εκαναν 10 μερες.Σχεδον καθε μερα μου εστελναν email για την διακινηση του προιοντος.Σιγουρα το προβλημα ειναι στα δικα μας ΕΛΤΑ

Εχει σημασία το ταχυδρομείο που βρίσκεσαι, πολλά εχουν καθυστερήσεις, ενω τα πιο μεγάλα ειναι πιο γρήγορα.

Edit: ’λλαξα τον τίτλο σε κατι πιο λογικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.