Battosai Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Έχω δει αρκετούς να μιλάτε για e-shops και ειδικότερα για το www.overclockers.co.ukΠράγματι οι τιμές είναι ελκυστικές και η παράδοση γρήγορη. Αλλά με το Τελωνείο τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 17:54] Έχω δει αρκετούς να μιλάτε για e-shops και ειδικότερα για το www.overclockers.co.ukΠράγματι οι τιμές είναι ελκυστικές και η παράδοση γρήγορη. Αλλά με το Τελωνείο τι παίζει? Δεν έχει τελωνείο στην Ε.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Ok thnx γιατί κάποιοι μου έλεγαν άλλα [ Ακούς Τόλη... ] [cartman mode on]αι χειτ γιου γκάις[/cartman mode off] Μηπως ξέρεις από μεταφορικά τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 18:02] Μηπως ξέρεις από μεταφορικά τι παίζει?Δοκίμασε μόνος σου. Προχώρησε τη παραγγελία μέχρι την επιλογή της χώρας. Βάλε Ελλάδα και θα σου βγάλει τη τιμή συν μεταφορικά. Νομίζω έχει όριο μέχρι 2 κιλά, πάνω απ' αυτά πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Φεβρουάριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Battosaiγια αγγλια μπορεις να ελεγξεις και τα:http://store.over-clock.com/http://www.kustompcs.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Μάρτιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Πρόσεχε πάντως γιατι το OcUK δεν τα στέλνει με κουριερ στην Ελλάδα, αλλά με απλό ταχυδρομείο με ότι συνέπειες έχει αυτό...(καθυστέρηση στην παράδοση, πιθανότητα βλάβης από τα ΕΛΤΑ κτλ.) Εγώ έτσι την είχα πατήσει με μία κάρτα γραφικών το καλοκαίρι που μου ήρθε σε καμιά 10αριά μέρες με σκισμένο κουτί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάρτιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από yannis76 [Σήμερα, στις 02:04] Πρόσεχε πάντως γιατι το OcUK δεν τα στέλνει με κουριερ στην Ελλάδα, αλλά με απλό ταχυδρομείο με ότι συνέπειες έχει αυτό...(καθυστέρηση στην παράδοση, πιθανότητα βλάβης από τα ΕΛΤΑ κτλ.) Εγώ έτσι την είχα πατήσει με μία κάρτα γραφικών το καλοκαίρι που μου ήρθε σε καμιά 10αριά μέρες με σκισμένο κουτί!! και την παρελαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Μάρτιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 tin parelaba apo to taxydromeio. Ti na ekana? Eytyxos douleue mia xara kai den eixe peiraxtei mesa, alla to kouti itan skismeno. Antitheta apo Pixmania kai Crucial ola itan teleia. Stin ora tous kai paketarismena Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Όχι greeklish please. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Μάρτιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Συγγνώμη, ξεχάστηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Ξερει κανεις την ισοτιμια pound με ? Επισης το overclockers.co.uk θελει πιστωτική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 07:05] Ξερει κανεις την ισοτιμια pound με ? Επισης το overclockers.co.uk θελει πιστωτική? Για την ισοτιμία ..... http://www.xe.com/pca/input.cgi Ναι θέλει πιστωτική και υπάρχει όριο στο βάρος στα 2 κιλά.... Αν αυτό που θέλεις ζυγίζει παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να στο στείλουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 ...και περιμενεις 7-10 μερες για να το παραλαβεις.Εργασιμες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Το overclockers εχει συνήθως παράδοση 3-5 μέρες. Εαν κάνει παραπάνω, τα παράπονα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας μιας και αυτοί φταίνε συνήθως. Τα πράγματα ερχονται με registered mail, oπότε δε χάνονται. Εαν έχουν εμφανή βλάβη, το παραλαμβάνετε και τους στέλνετε μαιλ. Εχουν ειδική κατηγορία για αυτό το θέμα.Εκτος απο μερικές φορές που καθυστέρησαν στα μαιλ τους, γενικά ειναι πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Εχω καιρό βέβαια να παραγγείλω απο αυτούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Εχει κανεις χρησιμοποιησει την προπληρωμενη πιστωτικη της alpha Bank? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Το overclockers εχει συνήθως παράδοση 3-5 μέρες. Εαν κάνει παραπάνω, τα παράπονα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σας μιας και αυτοί φταίνε συνήθως. Τα πράγματα ερχονται με registered mail, oπότε δε χάνονται. Εαν έχουν εμφανή βλάβη, το παραλαμβάνετε και τους στέλνετε μαιλ. Εχουν ειδική κατηγορία για αυτό το θέμα.Εκτος απο μερικές φορές που καθυστέρησαν στα μαιλ τους, γενικά ειναι πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι. Εχω καιρό βέβαια να παραγγείλω απο αυτούς... Κωστα 3-5 μερες με τον απλο-φτηνο τροπο παραδοσης??Τα παραγγειλα χθες...για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα επι του θεματος αλλα σε εμενα εκαναν 10 μερες.Σχεδον καθε μερα μου εστελναν email για την διακινηση του προιοντος.Σιγουρα το προβλημα ειναι στα δικα μας ΕΛΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Κωστα 3-5 μερες με τον απλο-φτηνο τροπο παραδοσης??Τα παραγγειλα χθες...για να δουμε... Ναι με τον απλό τρόπο. Πολλές φορές παράγγελνα Παρασκευή και Δευτέρα ερχόντουσαν.Αρχική απάντηση από Bird Σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα επι του θεματος αλλα σε εμενα εκαναν 10 μερες.Σχεδον καθε μερα μου εστελναν email για την διακινηση του προιοντος.Σιγουρα το προβλημα ειναι στα δικα μας ΕΛΤΑ Εχει σημασία το ταχυδρομείο που βρίσκεσαι, πολλά εχουν καθυστερήσεις, ενω τα πιο μεγάλα ειναι πιο γρήγορα.Edit: ’λλαξα τον τίτλο σε κατι πιο λογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 29, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Τα δικα μου ηρθαν σημερα :T: (6 μερες μαζι με Σ/Κ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.