Jump to content

ΓΙΑΤΙ εχω 50+ βαθμους με reserator ??

Fireknight

Recommended Posts

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Η αλλαγή αντλίας έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ. Εξ'άλλου 600l/h είναι η μαμίσια νομίζω...

300l/h ... ειναι αρκετα αδυναμη νομιζω ...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από yaputzis

Που μπορεί να μπεί ο ανεμιστήρας; Έχει δική του θέση;

Σε ανεμιστηρες στο κουτι αναφερθηκα .

Επισης το μπλοκ λογω της κατασκευης του θελει προσπαθεια για να "κατσει σωστα"...

Ενω πχ του 11 βαζεις 4 βιδες κ καθεται σωστα, σε αυτο λογω ελλειψης βιδων για κεντραρισμα δεν καθεται σωστα...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 16:53] Σε ανεμιστηρες στο κουτι αναφερθηκα .

Κατανοητό. Χωρίς ανεμιστήρες είναι το κουτί του;

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Voudas

εγώ έχω ξαναπεί πως αν το είχα θα του έβαζα έναν κύλινδρο πλέξι και έναν 120μμ με λεντ φαν!

Πολυ καλη ιδεα! Υπαρχει κυλινδρος στο μεγεθος του?????

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Fireknight

300l/h ... ειναι αρκετα αδυναμη νομιζω ...

:T: Ακόμα χειρότερα...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από fANiS_K

Πολυ καλη ιδεα! Υπαρχει κυλινδρος στο μεγεθος του?????

Βρίσκεις άνετα...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από yaputzis

Κατανοητό. Χωρίς ανεμιστήρες είναι το κουτί του;

δεν εχω καθολου ανεμιστηρες

Συμπερασμα : δοκιμαζω αλλαγη στην αντλια [οταν εχω φραγκα :)] και αν δε δω καλο αποτελεσμα η ιδεα του Βουδα φαινεται πολυ καλη . :flower:

η ψύξη του θα αποφέρει περισσότερο από την αντλία... δοκίμασε πρώτα να το ψύξεις...

μεγαλύτερη αντλία δε νομίζω να βοηθήσει αν δεν ψύχεται αλλά και λόγω απλοικού σχεδιασμού του μπλοκ. αν το δροσίσεις πρώτα τότε ίσως με αντλία να κερδίσεις και κάτι ακόμα...

To Resarator ΔΕΝ ειναι για o.c! Μη μπερδεύεστε! Εχει χαλια τεμπς αλλα ειναι αθόρυβο και συνάμα όμορφο :p . Το εχω βάλει στον Prescot και έχει 45 βαθμούς idle (το pc ειναι αναμένο 24/7). Τη δουλειά του γιαυτο που ειναι την κάνει μια χαρά. Αν και λίγο τσιμπημένο βέβαια...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Trooper

To Resarator ΔΕΝ ειναι για o.c! Μη μπερδεύεστε! Εχει χαλια τεμπς αλλα ειναι αθόρυβο και συνάμα όμορφο :p . Το εχω βάλει στον Prescot και έχει 45 βαθμούς idle (το pc ειναι αναμένο 24/7). Τη δουλειά του γιαυτο που ειναι την κάνει μια χαρά. Αν και λίγο τσιμπημένο βέβαια...

ΟΚ συμφωνω απολυτα και οταν το αγορασα κυριως ησυχια ηθελα ... απλα 50+ σε idle ειναι πολλοι για athlon64 νομιζω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.