Fireknight Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Εχω Athlon64 3400+ και Chaintech VNF3 , δεν εχω κανει OC ,δεν εχω VGA block και οι θερμοκρασιες μου φαινονται απαραδεκτες για νερο .... Τι μπορει να εχω κανει λαθος ?
voudas Φεβρουάριος 17, 2005 #2 Φεβρουάριος 17, 2005 το reserator είναι παθητική υδρόψυξη... ψύχοντάς το καλά με φαν ίσως πάρεις και 8-10 βαθμούς...δεν είναι αντιπροσωπευτικό υδρόψυξης, μην μπερδεύσαι, χειρότερα και από κορυφαία αερόψυξη αποδίδει... απλά είναι αθόρυβο...
Fireknight Φεβρουάριος 17, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas το reserator είναι παθητική υδρόψυξη... ψύχοντάς το καλά με φαν ίσως πάρεις και 8-10 βαθμούς...δεν είναι αντιπροσωπευτικό υδρόψυξης, μην μπερδεύσαι, χειρότερα και από κορυφαία αερόψυξη αποδίδει... απλά είναι αθόρυβο... Ναι αλλα ειχα δει παλιοτερα απο αλλουσ χρειστες θερμοκρασιες πολυ χαμηλοτερες απο 50 ακομα και με OC http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619&highlight=reserator
Κοπρίτης Φεβρουάριος 17, 2005 #4 Φεβρουάριος 17, 2005 μηπως το ειδανε μπλε και του την πεσανε τιποτα κακοβουλα καλοριφερ εκει κοντα....ειναι σε χωρο ανετο και δροσερο ή στριμωγμενο κατω απο κανενα γραφειο μεσα σε κανενα καλωδιομανι?
JimmyFox Φεβρουάριος 17, 2005 #5 Φεβρουάριος 17, 2005 Eίναι μπλε... είναι και 59cm.... Ε είναι πειρασμός όπως και να το κάνουμε....Πάντως Fireknight απορώ. Αφού δεν κάνεις overclocking γιατί ασχολήθηκες καν με την ψύξη της CPU. Μπορείς βέβαια να προσπαθήσεις να ψύξεις αυτό το όρθιο μπλε πράμα. Με κάποιον ανεμιστήρα δαπέδου ίσως???
yaputzis Φεβρουάριος 17, 2005 #6 Φεβρουάριος 17, 2005 Δοκίμασες να ξανατοποθετήσεις το block μήπως δε πατάει καλά; Η θερμοκρασία αυτή (50+) είναι σε full load;
voudas Φεβρουάριος 17, 2005 #7 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Ναι αλλα ειχα δει παλιοτερα απο αλλουσ χρειστες θερμοκρασιες πολυ χαμηλοτερες απο 50 ακομα και με OC http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619&highlight=reserator είναι πολλές οι παράμετροι... άλλες cpu, άλλη θερμική συμπεριφορά, άλλη μητρική-άλλος σένσορας... άλλος χώρος...εγώ απάντησα στο ότι είπες απαράδεκτο για νερό... ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό σύστημα υδρόψυξης για να γενικεύεις έτσι...
Fireknight Φεβρουάριος 17, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Eίναι μπλε... είναι και 59cm.... Ε είναι πειρασμός όπως και να το κάνουμε....Πάντως Fireknight απορώ. Αφού δεν κάνεις overclocking γιατί ασχολήθηκες καν με την ψύξη της CPU. Μπορείς βέβαια να προσπαθήσεις να ψύξεις αυτό το όρθιο μπλε πράμα. Με κάποιον ανεμιστήρα δαπέδου ίσως??? Πως να κανω OC με 50+ βαθμους σε idle ????Αρχική απάντηση από Κοπρίτης μηπως το ειδανε μπλε και του την πεσανε τιποτα κακοβουλα καλοριφερ εκει κοντα....ειναι σε χωρο ανετο και δροσερο ή στριμωγμενο κατω απο κανενα γραφειο μεσα σε κανενα καλωδιομανι? Ειναι κατω απο το γραφειο αλλα εχει αρκετο χώρο μακρια απο καλοριφερ ... τι να πω θα δοκιμασω να το μετακινησω [αν και δυσκολο]Αρχική απάντηση από Voudas είναι πολλές οι παράμετροι... άλλες cpu, άλλη θερμική συμπεριφορά, άλλη μητρική-άλλος σένσορας... άλλος χώρος...εγώ απάντησα στο ότι είπες απαράδεκτο για νερό... ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό σύστημα υδρόψυξης για να γενικεύεις έτσι... Συμφωνω οτι παιζουν πολλοι παραμετροι ρολο ... αλλα cpu με oc σε full load εχουν 12 βαθμους λιγοτερους απο εμενα σε idle χωρις oc με το ιδιο συστημα ψυξης και αυτο μου φανηκε αρκετα περιεργο .Aπο αυτους που εχουν reserator εχει δοκιμασει κανεις αλλαγη αντλίας ? Ποιες ηταν οι διαφορές?
Fireknight Φεβρουάριος 17, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Πώς μετράς τις temps; Aπο το Everest Home Edition . Δεν εχω βαλει θερμομετρο.
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 17, 2005 #11 Φεβρουάριος 17, 2005 Πες το έτσι! Λοιπόν το πιθανότερο είναι η κλασική ανακρίβεια των Mobos στις θερμοκρασίες. Κολλήματα έχεις παρατηρήσει;
stakid Φεβρουάριος 17, 2005 #12 Φεβρουάριος 17, 2005 Μην το ψαχνεις η VNF φταιει.. Κι εγω 50 idle εχω...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 18, 2005 #13 Φεβρουάριος 18, 2005 Κι εγώ με την ίδια μητρική και το 10/19 Bios, αν και δεν έχω τέτοιες θερμοκρασίες πιστεύω ότι είναι σφάλμα της μητρικής.
Nos-Dio Φεβρουάριος 18, 2005 #14 Φεβρουάριος 18, 2005 Με ανεμιστηρα η ανεμιστηρες(12 αριδες αθορυβους θα δεις αρκετους βαυμους κατω)η μητρικη σου νομιζω πως μετραει ψηλα...οποτε μην ανγχωνεσαι!
Fireknight Φεβρουάριος 18, 2005 Author #15 Φεβρουάριος 18, 2005 Ok , απλα oταν εκανα update τη bios υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα λυνόταν ... αλλα αφου εχετε κι αλλοι το ιδιο προβλημα ...... ok . Αλλαγη αντλιας εχει δοκιμασει κανεις στο reserator ?Αρχική απάντηση από Nos-Dio Με ανεμιστηρα η ανεμιστηρες(12 αριδες αθορυβους θα δεις αρκετους βαυμους κατω)η μητρικη σου νομιζω πως μετραει ψηλα...οποτε μην ανγχωνεσαι! μαλλον θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα και να βοηθησει και το δισκο ...
Chris2004 Φεβρουάριος 18, 2005 #16 Φεβρουάριος 18, 2005 Γενικότερα μην εμπιστεύεσαι ενδείξεις απο Chaintech, θυμάμαι ένας φίλος μου είδε 100 βαθμούς και πανικοβλήθηκε LoL!
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 18, 2005 #17 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Ok , απλα oταν εκανα update τη bios υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα λυνόταν ... αλλα αφου εχετε κι αλλοι το ιδιο προβλημα ...... ok . Αλλαγη αντλιας εχει δοκιμασει κανεις στο reserator ?μαλλον θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα και να βοηθησει και το δισκο ... Η αλλαγή αντλίας έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ. Εξ'άλλου 600l/h είναι η μαμίσια νομίζω...
sotiris Φεβρουάριος 18, 2005 #18 Φεβρουάριος 18, 2005 δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι βοηθάει μια αντλία, όσο ένα κανονικό ψυγείο.
Chris2004 Φεβρουάριος 18, 2005 #19 Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν πρόκειται να κάνει η αντλία τίποτα ουσιαστικό. Καταρχήν είναι μικροί οι σωλήνες, τα μπλόκ δεν είναι και τα καλύτερα της αγοράς, τέλος όσο και μεγάλο να είναι το ψυγείο θα ζεσταίνεται το νερό χωρίς έναν ανεμιστήρα να είναι έστω στις 500 στροφές.
yaputzis Φεβρουάριος 18, 2005 #20 Φεβρουάριος 18, 2005 Που μπορεί να μπεί ο ανεμιστήρας; Έχει δική του θέση;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.