Jump to content

ΓΙΑΤΙ εχω 50+ βαθμους με reserator ??

Fireknight

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω Athlon64 3400+ και Chaintech VNF3 , δεν εχω κανει OC ,δεν εχω VGA block και οι θερμοκρασιες μου φαινονται απαραδεκτες για νερο .... Τι μπορει να εχω κανει λαθος ?

το reserator είναι παθητική υδρόψυξη... ψύχοντάς το καλά με φαν ίσως πάρεις και 8-10 βαθμούς...

δεν είναι αντιπροσωπευτικό υδρόψυξης, μην μπερδεύσαι, χειρότερα και από κορυφαία αερόψυξη αποδίδει... απλά είναι αθόρυβο...

Αρχική απάντηση από Voudas

το reserator είναι παθητική υδρόψυξη... ψύχοντάς το καλά με φαν ίσως πάρεις και 8-10 βαθμούς...

δεν είναι αντιπροσωπευτικό υδρόψυξης, μην μπερδεύσαι, χειρότερα και από κορυφαία αερόψυξη αποδίδει... απλά είναι αθόρυβο...

Ναι αλλα ειχα δει παλιοτερα απο αλλουσ χρειστες θερμοκρασιες πολυ χαμηλοτερες απο 50 ακομα και με OC

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619&highlight=reserator

μηπως το ειδανε μπλε και του την πεσανε τιποτα κακοβουλα καλοριφερ εκει κοντα....

ειναι σε χωρο ανετο και δροσερο ή στριμωγμενο κατω απο κανενα γραφειο μεσα σε κανενα καλωδιομανι?

Eίναι μπλε... είναι και 59cm.... Ε είναι πειρασμός όπως και να το κάνουμε....

Πάντως Fireknight απορώ. Αφού δεν κάνεις overclocking γιατί ασχολήθηκες καν με την ψύξη της CPU.

Μπορείς βέβαια να προσπαθήσεις να ψύξεις αυτό το όρθιο μπλε πράμα. Με κάποιον ανεμιστήρα δαπέδου ίσως???

Δοκίμασες να ξανατοποθετήσεις το block μήπως δε πατάει καλά; Η θερμοκρασία αυτή (50+) είναι σε full load;

Αρχική απάντηση από Fireknight

Ναι αλλα ειχα δει παλιοτερα απο αλλουσ χρειστες θερμοκρασιες πολυ χαμηλοτερες απο 50 ακομα και με OC

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619&highlight=reserator

είναι πολλές οι παράμετροι... άλλες cpu, άλλη θερμική συμπεριφορά, άλλη μητρική-άλλος σένσορας... άλλος χώρος...

εγώ απάντησα στο ότι είπες απαράδεκτο για νερό... ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό σύστημα υδρόψυξης για να γενικεύεις έτσι...

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Eίναι μπλε... είναι και 59cm.... Ε είναι πειρασμός όπως και να το κάνουμε....

Πάντως Fireknight απορώ. Αφού δεν κάνεις overclocking γιατί ασχολήθηκες καν με την ψύξη της CPU.

Μπορείς βέβαια να προσπαθήσεις να ψύξεις αυτό το όρθιο μπλε πράμα. Με κάποιον ανεμιστήρα δαπέδου ίσως???

Πως να κανω OC με 50+ βαθμους σε idle ????

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

μηπως το ειδανε μπλε και του την πεσανε τιποτα κακοβουλα καλοριφερ εκει κοντα....

ειναι σε χωρο ανετο και δροσερο ή στριμωγμενο κατω απο κανενα γραφειο μεσα σε κανενα καλωδιομανι?

Ειναι κατω απο το γραφειο αλλα εχει αρκετο χώρο μακρια απο καλοριφερ ... τι να πω θα δοκιμασω να το μετακινησω [αν και δυσκολο]

Αρχική απάντηση από Voudas

είναι πολλές οι παράμετροι... άλλες cpu, άλλη θερμική συμπεριφορά, άλλη μητρική-άλλος σένσορας... άλλος χώρος...

εγώ απάντησα στο ότι είπες απαράδεκτο για νερό... ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό σύστημα υδρόψυξης για να γενικεύεις έτσι...

Συμφωνω οτι παιζουν πολλοι παραμετροι ρολο ... αλλα cpu με oc σε full load εχουν 12 βαθμους λιγοτερους απο εμενα σε idle χωρις oc με το ιδιο συστημα ψυξης και αυτο μου φανηκε αρκετα περιεργο .

Aπο αυτους που εχουν reserator εχει δοκιμασει κανεις αλλαγη αντλίας ? Ποιες ηταν οι διαφορές?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πώς μετράς τις temps;

Aπο το Everest Home Edition . Δεν εχω βαλει θερμομετρο.

Πες το έτσι! Λοιπόν το πιθανότερο είναι η κλασική ανακρίβεια των Mobos στις θερμοκρασίες. Κολλήματα έχεις παρατηρήσει;

Κι εγώ με την ίδια μητρική και το 10/19 Bios, αν και δεν έχω τέτοιες θερμοκρασίες πιστεύω ότι είναι σφάλμα της μητρικής.

Με ανεμιστηρα η ανεμιστηρες(12 αριδες αθορυβους θα δεις αρκετους βαυμους κατω)

η μητρικη σου νομιζω πως μετραει ψηλα...οποτε μην ανγχωνεσαι!

Ok , απλα oταν εκανα update τη bios υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα λυνόταν ... αλλα αφου εχετε κι αλλοι το ιδιο προβλημα ...... ok .

Αλλαγη αντλιας εχει δοκιμασει κανεις στο reserator ?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Με ανεμιστηρα η ανεμιστηρες(12 αριδες αθορυβους θα δεις αρκετους βαυμους κατω)

η μητρικη σου νομιζω πως μετραει ψηλα...οποτε μην ανγχωνεσαι!

μαλλον θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα και να βοηθησει και το δισκο ...

Γενικότερα μην εμπιστεύεσαι ενδείξεις απο Chaintech, θυμάμαι ένας φίλος μου είδε 100 βαθμούς και πανικοβλήθηκε LoL!

Αρχική απάντηση από Fireknight

Ok , απλα oταν εκανα update τη bios υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα λυνόταν ... αλλα αφου εχετε κι αλλοι το ιδιο προβλημα ...... ok .

Αλλαγη αντλιας εχει δοκιμασει κανεις στο reserator ?

μαλλον θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα και να βοηθησει και το δισκο ...

Η αλλαγή αντλίας έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ. Εξ'άλλου 600l/h είναι η μαμίσια νομίζω...

Δεν πρόκειται να κάνει η αντλία τίποτα ουσιαστικό. Καταρχήν είναι μικροί οι σωλήνες, τα μπλόκ δεν είναι και τα καλύτερα της αγοράς, τέλος όσο και μεγάλο να είναι το ψυγείο θα ζεσταίνεται το νερό χωρίς έναν ανεμιστήρα να είναι έστω στις 500 στροφές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.