Lovermanah Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 καλησπερα σε ολους!λοιπον εβαλα πριν καιρο την asus maximus 2 formula και εχω καποια προβληματα σχετικα με το overclocking...ξερω ελαχιστα πραγματα...καποια βοηθεια για το τι πρεπει να αλλαξω στο bios για να ανεβει? Εδω εχει καποια screenshots του bios...να πω οτι εχω προσπαθησει αρκετες φορες αλλα το αποτελεσμα 0! επεξεργαστης ο Q6600 της Intel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Κοιτα εδω.Αχ αυτα ειναι bios....Μακαρι να ταν ετσι κ η Ρ5Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Ιανουάριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 ναι αυτα ειναι διαβασμενα :033: απλα σχετικα με το cpu fsb το οποιο δεν το βρισκω για να το ανεβασω ωστε να ανεβει ο επεξεργαστης!η μονη μ επιτυχια ηταν απο τα 2,4 να τον παω στα 2,41 :033: τι extreme overclockers και τετοια μου λετε εδω κοιταξτε σκορ :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Απλα δεν εχεις βαλει το AI overclocking στο manual.Αν το βαλεις σου εμφανιζονται αυτες οι επιλογες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.