Jump to content

O/C Problem

capusopp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οταν κανω O/c του cpu μετα απο καποια συχνοτητα οταν παει να φορτωσει τα windows μου λεει Disk read error press ctrl+alt+del to restart. Αμα το χαμηλωσω μετα φτιαχνει. Ξερει κανεις τι φταιει?

πες μας περισσότερα για το σύστημα σου....μάλλον δεν είναι σταθέρος ο cpu και δεν μπορείς να μπεις στα windows...

Psu:450w

m/b asus p5gl-mx

e-vga 8600gts

p4 @2.8

2gb @ 400mhz

Τωρα τον εχω και δουλευει στα 3.01. Οσο για τισ μνημες δν νομιζω οτι φτενε αφτες γιατι sto bios εχει επιλογη να δουλευουν στα 333 ή στα 400 και οταν κανω o/c τις βαζω στα 333 για να μν με περιορισουν αλλα πριν κανα μηνα χωρις να μειωσω τισ μνημες τον πηγενα μεχρι τα 3.25 χωρις προβλημα. Δεν ξερω τι εχει παθει τωρα

Βάλτο εκει που παίζει και κάνε orthos και memtest σιγουρέψου ότι είναι σταθερό και μετά πηγαινε πιο ψηλά. πες μας και τα ρευματά σου

απο ρευματα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλα οταν τον ειχα στα 3.25 ηταν σταθερος δεν εκανε τιποτα

απο ρευματα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλα οταν τον ειχα στα 3.25 ηταν σταθερος δεν εκανε τιποτα

ποιόν πυρήνα έχει ο επεξεργαστής σου? εγώ έχω έναν prescott δεν πάει πάνω από 3,2!

να το

από τους ποιό δύσκολους cpu για overclocking (έχουμε τον ίδιο). αν βάλεις τις μνήμες στα 400 και τον cpu στα 3,1-3,2 σου πετάει το μήνυμα που μας λες?

από τους ποιό δύσκολους cpu για overclocking (έχουμε τον ίδιο). αν βάλεις τις μνήμες στα 400 και τον cpu στα 3,1-3,2 σου πετάει το μήνυμα που μας λες?

Στην αρχη οταν τον ειχα στα 3.25 οι μνημες ηταν στο auto. αλλα τωρα που μου βγαζει αφτο απο το αυτο τις πηγα στα 333 και να ανεβενει απο κει και περα μαζι με τον cpu. τωρα αν ανεβασω το fsb 1-2mhz moy bgazei afto.

Στην αρχη οταν τον ειχα στα 3.25 οι μνημες ηταν στο auto. αλλα τωρα που μου βγαζει αφτο απο το αυτο τις πηγα στα 333 και να ανεβενει απο κει και περα μαζι με τον cpu. τωρα αν ανεβασω το fsb 1-2mhz moy bgazei afto.

αν κατάλαβα καλά ότι λες! αν μπορείς βάλε τις μνήμες στα 400 και κλόκαρε έτσι κ όσο πάει! αυτός ο cpu δεν φτάνει πολύ ψηλά λόγο θερμοκρασίας! (τι θερμοκρασίες έχεις?) πχ εγώ τώρα είμαι στα 3,1 (14*221) και τις μνήμες στα 221

αν κατάλαβα καλά ότι λες! αν μπορείς βάλε τις μνήμες στα 400 και κλόκαρε έτσι κ όσο πάει! αυτός ο cpu δεν φτάνει πολύ ψηλά λόγο θερμοκρασίας! (τι θερμοκρασίες έχεις?) πχ εγώ τώρα είμαι στα 3,1 (14*221) και τις μνήμες στα 221

Οι θερμοκρασιες μπορω να πω οτι ειναι πολυ εως παρα πολυ καλες. σε idle εχω γυρω στους 25 βαθμους ενω σε full load (με το orthos) το μεγιστο που επιασε ηταν 42 βαθμους. Εγω ειμαι 14*217

Οι θερμοκρασιες μπορω να πω οτι ειναι πολυ εως παρα πολυ καλες. σε idle εχω γυρω στους 25 βαθμους ενω σε full load (με το orthos) το μεγιστο που επιασε ηταν 42 βαθμους.

με τίποτα:) από που το είδες? για κάνε ένα download και ξαναδές! εγώ όταν bencharo φτάνω τους 78:033:

Βασιλια αυτο το προγραμμα ειναι αξιοπιστο κ για 4πυρηνους?
αμέ...
εχω ακριβως τα ιδια αποτελεσματα.

μάλλον έχει πολύ καλή ψύξη!

Τοσο παει 3.02. οσο για την ψυξη after market ειναι 10€ την πειρα

θες να πεις ότι δεν μπορείς να πας στα 3,2 με 400 τις μνήμες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.