Jump to content

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAID ΟΕΟ??!!!!!!

Jason83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά!!

Το νέο έτος μου επεφύλλασε μια δυσάρεστη έκπληξη!!

Σήμερα αποφάσησα να σενιάρω λίγο τα καλώδια μέσα στο pc, το άνοιξα λοιπόν τα μάζεψα ωραία και καλά το έκλεισα, το άνοιξα και ιδού:

- Το report για τα raid μου τα δείχνει όλα κομπλέ, το bios τα βλέπει κανονικά αλλά πριν ξεκινίσει να bootαρει βγάζει το εξής μήνυμα:

:011: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INCERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY:011:

Το σύστημά μου φαίνεται στην υπογραφή, το πρόβλημα είναι με τους 2 320GB

O controller για το raid είναι ο intel ICH9R

Να πω πως κατά την τακτοποίηση των καλωδίων έβγαλα τα sata αλλά τα έβαλα ακριβώς όπως ήταν και πριν που το pc δούλευε κανονικά.

Υπάρχει καμιά ιδέα?:(

Δεν αντέχω άλλο format να πάνε στο δι@λο και τα raid!!!!!:074:

PLEASE HELP!!!!!!

Μόλις το έκανα αλλά τίποτα!!!!!!!! Όταν πιάνω τους δίσκους με το χέρι καταλαβαίνω ότι δουλεύουν. Ρευματα κομπλέ μέχρι και τα sata άλλαξα με καινούρια αλλά τζίφος!!!!

Έχω κρυφές ελπίδες να γλιτώσω το format αλλά δεν το βλέπω οπότε σκέφτηκα τις εξη 3 λύσεις:

1. Χαλάω τα raid και βάζω στον έναν 320 το λειτουργικό και στον άλλο 320 παιχνίδια

2. Σκάω 200 ευρωπουλάκια για ένα ssd 60 GB για να έχω το λειτουργικό στον 320 παιχνίδια και ο άλλος 320 πάει στο άλλο pc

3. Τα πετάω και τα 2 pc από το παράθυρο, ησυχάζω και μου μένουν και 200 ευρώ!!!!!

Για να ξαναστήσω το raid πρέπει πρώτα να το χαλάσω. Αν το χαλάσω θα χαθούν όλα τα δεδομένα οπότα αναγκαστικά format.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.