Jump to content

SSD Drives

stealth1442169213

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Όχι.

Αν δεν κάνω λάθος αυτοί είναι με JMicron controller με τα μύρια προβλήματα, και τις τραγικές επιδόσεις όταν κάνεις multi-tasking.

Αν θες για benchmarking, εννοώντας δηλαδή PC Mark04/05/Vantage τότες θες ένα καλό SSD με δυνατές επιδόσεις στα random read/writes, οπότε πας είτε σε SLC Samsung είτε σε Mtron.

Αλλιώς αν δεν θες να δαπανήσεις σημαντικά ποσά, γιατί για αυτά που λέω πας για 300+ ευρώ, ψάχνεσαι για ένα iRAM από ebay.

Ναι αμέ.

Αν βέβαια θες καλύτερο performance, καλύτερα να πας σε δύο Mobi 3500 16GB σε RAID 0.

+1000 jmikron controller μακριά

Δε θα δεις ομως τιποτα διαφορες περα απο pcmark . Εαν ειναι να παιξεις pcmark , χρειαζεσαι 4+ ssd ή iram σε raid0 . Πολλα δεν ειναι για ενα bench μονο ???

Δε θα δεις ομως τιποτα διαφορες περα απο pcmark . Εαν ειναι να παιξεις pcmark , χρειαζεσαι 4+ ssd ή iram σε raid0 . Πολλα δεν ειναι για ενα bench μονο ???

Γιατι τεσσερις?Εγω υπολογιζα για εναν η δυο φτηνους για να τους βαλω σε raid,αν ειναι για τεσσερις δεν το συζηταω καν,θα περιμενω να πεσουν οι τιμες.

Καλλιτερα να παρω μια 4870Χ2.

stealth

Με 4 τέτοια ( Mtron 3535 ) ξεπερνάει αρκετά το φράγμα των 220MB/s @ Windows XP Startup Στέλιο και τρώει block.

Τα 2 είναι πολύ κοντά στο όριο ήδη.

Ναι ... οπως εφαγαν του George τα 30Κ .... Ασε τωρα γιατι τσιτωνομαι. :011:

Δε ζητουν orb link για WR .

Ξερω τι γινεται , γιατι εχω παιξει με 3 iram . Με το ζορι τα tweakαρουμε ωστε να βγαλουμε χαμηλα αποτελεσματα για να παρουμε validation . Και του αλλου του το περνανε ετσι .

Σωστα . Θελουν για τα 20 πρωτα . Το δικο μου ηταν 7ο νομιζω . Πριν ενα μηνα το εκανα . Μπες στο φορουμ του hwbot και δες τι γραφουν . Του το κρατανε επανω , ενω περιμενουν απαντηση απο τη futuremark για το cap .

Σωστα . Θελουν για τα 20 πρωτα . Το δικο μου ηταν 7ο νομιζω . Πριν ενα μηνα το εκανα . Μπες στο φορουμ του hwbot και δες τι γραφουν . Του το κρατανε επανω , ενω περιμενουν απαντηση απο τη futuremark για το cap .

Koιτα λιγο...

http://www.hwbot.org/forum/showpost.php?p=26726&postcount=18

Να δουμε τωρα που θα φτασει το 05.

stealth

Koιτα λιγο...

http://www.hwbot.org/forum/showpost.php?p=26726&postcount=18

Να δουμε τωρα που θα φτασει το 05.

stealth

Το ξερω αυτο . Το 220 εχει μπει εδω και πολυ καιρο .

Απο τη στιγμη που δεν εχει link ειναι λαθος 1ο το σκορ αυτο . Εμεις βλακες ημασταν και δεν ανεβασαμε τα σκορ μας χωρις λινκ δηλαδη ????

Απο τη στιγμη που δεν εχει link ειναι λαθος 1ο το σκορ αυτο . Εμεις βλακες ημασταν και δεν ανεβασαμε τα σκορ μας χωρις λινκ δηλαδη ????

Aνεβαστε και εσεις τα δικα σας να γινει χαμος,να δουμε τι θα κανουν μετα :033: :033:

stealth

• 2 weeks later...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320613

ρε παιδιά αν πάρο ένα τέτοιο η δυο τέτοια σε raid0 θα δω διαφορα σε ταχύτητα από ότι με ένα velociraptor???

και αν ναι χρειάζομαι controller με ξεχωριστή cache όπως διάβασα κάπου η με το ich της intel θα παίξει.....mlc είναι αυτά ξέρει κανεις???

αυτό το iram τι είναι γιατί δεν ξέρω....????

Ευχαριστω

• 4 weeks later...

Ένα στα γρήγορα από τους υποτίθεται 100Read / 80write Samsung που κυκλοφόρησαν την τελευταία βδομάδα. Όποιος πρόλαβε μάλλον έκανε καλή αγορά. :023:

Από βδομάδα και σε RAID από μερικούς αλλά προβλέπω ότι θα τερματίσουν τα κοντέρ.

post-123-1442175410,5371_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.