Jump to content

Άλλα 2 giga

KonKarien

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά.:001:

Πέρυσι αγόρασα καινούριο υπολογιστή και έβαλα αυτές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553001,και τους δώσαμε λίγο ρεύμα και τις κάναμε να παίζουν 4-4-4-12 μέσα από το bios βάσει των οδηγιών του φίλου TSIF.:023:

Φέτος είπα να βάλω άλλο ένα ζευγάρι ολόιδιες γιατί είναι η τιμή τους αρκετά χαμηλή και έτσι τις αγόρασα σήμερα και τις έβαλα στα κενά slots το 2 και το 4.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο από το bios για τις φετεινές;

Ακούω γνώμες και απόψεις παιδιά.:100:

Δεν είδα καμμιά ανωμαλία.

Το σύστημα τις βλέπει σύνολο σαν 3,5 giga, τα γνωστά του 32άμπιτου,κατά τα άλλα εντάξει.

Στο pagefile πόσο να βάλω ρε παιδιά;

Ή μήπως να άφηνα την διαχείριση από το σύστημα;

Φιλε konkarien μια ερωτηση.Εχω ακριβως τις ιδιες αλλα μου τις διαβαζει ως 5-5-5-15.

Τι ακριβως εχεις κανει απο τα Bios κ σου ειναι στα 4-4-4-12?Σε τι συχνοτητα τρεχουν?

Nαι εχει να κερδίσει την απασχόληση του δίσκυο του. Δεν ειναι και λιγο πράγμα. Εγώ το εχω εκτος raid σε αλλο φυσικο δισκο.

Μα και εγώ το έχω σε άλλο partition, άλλου φυσικού δίσκου...

KonKarien added 11 Minutes and 0 Seconds later...

Φιλε konkarien μια ερωτηση.Εχω ακριβως τις ιδιες αλλα μου τις διαβαζει ως 5-5-5-15.

Τι ακριβως εχεις κανει απο τα Bios κ σου ειναι στα 4-4-4-12?Σε τι συχνοτητα τρεχουν?

Δώσαμε χειροκίνητα το 4-4-4-12 και ρεύμα 0,3V στο bios της μητρικής (Gigabyte DS4).Συχνότητα 800.Το νήμα είναι ακριβώς πριν ένα χρόνο και για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς τα βήματα.Αν ψάξεις όμως τα παλιά νήματα σε αυτήν την κατηγορία θα το βρεις.

KonKarien added 20 Minutes and 25 Seconds later...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=38712

Εδω είναι το νήμα στο βρήκα,διάβασέ το όλο και πιστεύω θα σε βοηθήσει

Επιτελους.................Θα μπορεσω να τις παω 4-4-4-12.Μ εσωσες χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Thanks a lot!!!

Προχώρα και λιώστες:098: :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.