capusopp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Παιδια ερωτηση: οπως εχω αναφερει στο topic μου για το προβλημα που εχω με το bios ανεφερα οτι δεν εχει πανω το M/B speaker. Αν Ξεκολησω ενα speaker που εχω απο ενα modem και το κολησω στην Μ/Β θα εχω κανενα προβλημα?Ξερει κανεις?Καλη χρονια
takis 7 Ιανουάριος 1, 2009 #2 Ιανουάριος 1, 2009 Να σου πω την αληθεια δε ξερω αν του μοντεμ θα λειτουργησει..αλλα γιατι δε βρισκεις απο ενα αλλο αχρηστο πισι ενα speaker και να το βαλεις?Εγω αυτο εχω κανει..
capusopp Ιανουάριος 1, 2009 Author #4 Ιανουάριος 1, 2009 ...το χρειάζεσαι; Ναι διαβασε εδω για να καταλαβεις http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=46172 capusopp added 1 Minutes and 9 Seconds later... Να σου πω την αληθεια δε ξερω αν του μοντεμ θα λειτουργησει..αλλα γιατι δε βρισκεις απο ενα αλλο αχρηστο πισι ενα speaker και να το βαλεις?Εγω αυτο εχω κανει.. Σου δουλεψε κανονικα δεν ειχες κανενα προβλημα???
takis 7 Ιανουάριος 1, 2009 #5 Ιανουάριος 1, 2009 Μια χαρα δουλευει το speaker , γιατι να μη δουλευει?ενα απλο speaker ειναι αλλης μητρικης και το εβαλα στο δικο μου..στη τελικη δυο καλωδιακια ειναι που τα συνδεεις πανω στη μητρικη, παιρνουν ρευμα, τελος.Δοκιμασε και συ, παρε ενα speaker απο ενα αλλο pc και τελος.Ελπιζω να σε βοηθησα.
capusopp Ιανουάριος 2, 2009 Author #6 Ιανουάριος 2, 2009 Μια χαρα δουλευει το speaker , γιατι να μη δουλευει?ενα απλο speaker ειναι αλλης μητρικης και το εβαλα στο δικο μου..στη τελικη δυο καλωδιακια ειναι που τα συνδεεις πανω στη μητρικη, παιρνουν ρευμα, τελος.Δοκιμασε και συ, παρε ενα speaker απο ενα αλλο pc και τελος.Ελπιζω να σε βοηθησα.Οκ ευχαριστω για την βοηθεια
pokemon6401442169101 Ιανουάριος 5, 2009 #7 Ιανουάριος 5, 2009 Τα τυπικά speaker που έχουν τα modems(τα μαύρα κυκλικά) κάνουν, απλά ποιο μεγάλη είναι η φασαρία με το κολλητήρι από το αποτέλεσμα. Καλύτερα να βάλεις κάποιο περισσευούμενο από άλλο κουτί παρά να παιδευτείς 15 λεπτά.
capusopp Ιανουάριος 5, 2009 Author #8 Ιανουάριος 5, 2009 Τα τυπικά speaker που έχουν τα modems(τα μαύρα κυκλικά) κάνουν, απλά ποιο μεγάλη είναι η φασαρία με το κολλητήρι από το αποτέλεσμα. Καλύτερα να βάλεις κάποιο περισσευούμενο από άλλο κουτί παρά να παιδευτείς 15 λεπτά.Αν ειχα θα το εκανα. Κανενα κουτι μου δεν εχει speaker
Telis Ιανουάριος 5, 2009 #9 Ιανουάριος 5, 2009 Νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν ηχιακι, ενα απλο beeper κανει
capusopp Ιανουάριος 5, 2009 Author #10 Ιανουάριος 5, 2009 Νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν ηχιακι, ενα απλο beeper κανειΤο ξερω αλλα η μητρικη δεν εχει τετοιο πανω οποτε πρεπει η να βαλω ενα η να βρω καποιο απο κουτι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.