dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Είπαμε ειδικό Tέσπα καλή τυχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αντε παλι μ αυτο...Καλα δεν λυθηκε χθες αυτο το προβλημα?Ναι Αλλα μετα απο 2-3 ωρες αρχισαν μπλε οθονες και μετα παπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Δεκέμβριος 31, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Ναι Αλλα μετα απο 2-3 ωρες αρχισαν μπλε οθονες και μετα παπαλαδοκίμασε τις μνήμες σε άλλο pc για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίνε αυτές:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 δοκίμασε τις μνήμες σε άλλο pc για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίνε αυτές:001:εχω 4 pc σπιτι και τα 3 δουλευουν με ddr ενω θελω ddr2ξεχασανα αναφερω οτι καποια στιγμη μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι το bios einai corrupted και μου ζηταγε να βαλω η δισκετα η to cd της μητρικης αλλα δεν μου το ξαναεβγαλε για να το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Δεκέμβριος 31, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 μηπως οπως εβαζες το νερο χτυπησες τη μητρικη με κανα κατσιβιδι σε κανα τσιπ τιποτα και τωρα ειναι ετοιμη να χαιρετησει μια καλη τον κοσμο με την εξοδο του 2008? :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 μηπως οπως εβαζες το νερο χτυπησες τη μητρικη με κανα κατσιβιδι σε κανα τσιπ τιποτα και τωρα ειναι ετοιμη να χαιρετησει μια καλη τον κοσμο με την εξοδο του 2008? :033:Μπα οχι ημουν αρκετα προσεκτικοςΚαι εξαλλου μεσα στο κουτι δεν βρηκα ουτε ενα κομματι της μητρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Δεκέμβριος 31, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 το θεμα δεν ειναι βρεις κομματι το θεμα ειναι μη χτυπησες κανενα τσιπακι με καποια αποτομη κινηση καταλαθος και χωρις να το καταλαβεις...παντως θα ταν καλυτερα οπως ειπαν κ τα αλλα παιδια να το πας να στο κοιταξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 31, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Kαι εξαλλου μεσα στο κουτι δεν βρηκα ουτε ενα κομματι της μητρικηςKαλα, αν εφτανες κ στο σημειο να εχει φυγει κομματι της mb, ζητω που καηκαμε.... Τελος παντων, κανε αυτο που σου λεει ο dellman κ πηγαινε το σ' εναν ειδικο να τελειωνεις. Μην παιζεις με αυτα τα πραγματα ενω δεν εισαι ειδικος (με bios, force updates κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 31, 2008 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 ξεχασανα αναφερω οτι καποια στιγμη μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι το bios einai corrupted και μου ζηταγε να βαλω η δισκετα η to cd της μητρικης αλλα δεν μου το ξαναεβγαλε για να το κανω.Αυτη ηταν ευκαιρια...αν εβαζες μια δισκετα με ενα bios μεσα θα ησουν ενταξει τωρα.Δοκιμασε με μια μνημη στο Β2 slot και κρατα πατημενο το INS key την ωρα που πατας το κουμπι μηπως και bootαρει ξανα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Δεκέμβριος 31, 2008 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Στο e-shop πρεπει να το παω γιατι ολα αρχισαν οταν εβαλα υδροψυξη.Τι σχέση μπορεί να έχει η υδρόψυξη με το BIOS και τις μνήμες???:087: :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αυτη ηταν ευκαιρια...αν εβαζες μια δισκετα με ενα bios μεσα θα ησουν ενταξει τωρα.Δοκιμασε με μια μνημη στο Β2 slot και κρατα πατημενο το INS key την ωρα που πατας το κουμπι μηπως και bootαρει ξανα.stealthΤο δοκιμασα δεν κανει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Δεκέμβριος 31, 2008 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Το δοκιμασα δεν κανει τιποταδοκίμασες να βγάλεις μπαταρία-καλώδιο για 10 λεπτά?:087: για ποια μητρική μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 δοκίμασες να βγάλεις μπαταρία-καλώδιο για 10 λεπτά?:087: για ποια μητρική μιλάμε?Το ειχα αφησει χωρις μπαταρια καλωδιο απο χτες το βραδυ η μητρικη ειναι asus p5nd2-sli deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Δεκέμβριος 31, 2008 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις μπαταρία και μνήμη Δστυχώς η αποστολή του mobo στην asus ή στο κατάστημα που την αγόρασες δεν αποφεύγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις μπαταρία και μνήμηΔστυχώς η αποστολή του mobo στην asus ή στο κατάστημα που την αγόρασες δεν αποφεύγεται απο που ειναι αγορασμενη δεν ξερω.μου την δωσανε. αλλα θα το παω εκει που πηρα την υδροψυξη capusopp added 10 Minutes and 46 Seconds later... Η motherboard εχει το bios crashfree utility. πως μπορω να το κανω να τρεξει αφτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 31, 2008 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 αλλα θα το παω εκει που πηρα την υδροψυξηΑρκει να μην ειναι στα e-shop. Ολα τα καλα του κοσμου να εχουνε, το service τους ειναι αθλιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αρκει να μην ειναι στα e-shop. Ολα τα καλα του κοσμου να εχουνε, το service τους ειναι αθλιο....Και τι να κανω αφου εκει την πηρα εκει εχω και την εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 31, 2008 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Φιλε, την εγγυηση ειπες την εχεις για την υδροψυξη. Τη μητρικη σ' τη "δωσανε". Αρα, την πηγαινεις οπου θελεις εσυ, αφου ετσι κ αλλιως θα το πληρωσεις το service της. Πηγαινε την λοιπον καπου που θα κανουν δουλεια κ οχι μπουρδες. Για μαγαζια με καλο service δε γνωριζω κατι συγκεκριμενο, θα σου πουν τα παιδια (αν ξερουν καποιο), αν κ μπορεις να την πας π.χ. στο πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Δεκέμβριος 31, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Φιλε, την εγγυηση ειπες την εχεις για την υδροψυξη. Τη μητρικη σ' τη "δωσανε". Αρα, την πηγαινεις οπου θελεις εσυ, αφου ετσι κ αλλιως θα το πληρωσεις το service της. Πηγαινε την λοιπον καπου που θα κανουν δουλεια κ οχι μπουρδες. Για μαγαζια με καλο service δε γνωριζω κατι συγκεκριμενο, θα σου πουν τα παιδια (αν ξερουν καποιο), αν κ μπορεις να την πας π.χ. στο πλαισιο.Απο την στιγμη ομως που προκληθηκε η ζημια απο αφτο δεν πρεπει να μου αλλαξουν και την μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 31, 2008 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Απο την στιγμη ομως που προκληθηκε η ζημια απο αφτο δεν πρεπει να μου αλλαξουν και την μητρικη?Δεν ειναι σιγουρο αυτο. Μπορει να προκληθηκε απο αυτο, μπορει κ οχι. Αλλα κ ετσι να εγινε το λαθος ειναι δικο σου, οχι του κατασκευαστη. Εσυ την χτυπησες. Δεν καλλυπτεσαι ετσι απο κανενα καταστημα ή εγγυηση. Ο,τι κ να κανεις τελικα, για να την επισκευασεις, πρεπει να πληρωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.