Wizard! Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Έδωσα σε ένα φίλο μου ένα τιμόνι της Microsoft, το κλασσικό Sidewinder Force Feedback. Επειδή δεν είχε είσοδο gameport (και αυτό το τιμόνι δεν είναι usb), του αγόρασα μια απλή κάρτα ήχου με gameport. H κάρτα εγκαταστάθηκε κανονικά, αφού κάναμε disable την onboard κι αφαιρέσαμε τους προηγούμενους drivers. Επίσης είδε κανονικά στο device manager το gamport.Πάω λοιπόν στο control panel, επιλέγω Game Controllers και πατάω Add. Επιλέγω Microsoft Sidewinder (automatic) και 1-2" αφού πατήσω το ΟΚ, το μηχάνημα παγώνει εντελώς... Αρχικά το ποντίκι, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα και το πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τίποτα... κι αναγκαστικά reset. Όσες φορές και να δοκίμασα, είτε με το τιμόνι συνδεδεμένο είτε όχι, το ίδιο. Έβαλα, έβγαλα τους drivers, δοκίμασα drivers από το CD και από το site, το ίδιο. Έκανα win-update, όπου ήθελε να βάλει άλλους drivers, που όμως ήταν του 2005, το ίδιο... Δεν κατάφερα με τίποτα να το εγκαταστήσω.Καμιά ιδέα; Win XP SP3 με όλα τα updates, μητρική Asus P5RD1-VM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Κανείς...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 drivers μυρίζειΨάξε για παλιότερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αυτοί που έχει στο cd πρέπει να είναι ίδιοι με αυτούς που έχει στο site... έκδοση 1.0. Της Μ$ από το win-update πρέπει να είναι παλαιότεροι, αλλά κι εκεί τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Nα περάσεις drivers για το joystick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Δεν υπάρχουν για ΧΡ... Μόνο 2000/98. Θεωρητικά το αναγνωρίζει μόνο του, όπως μου έκανε κι εμένα όταν το είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 τι να πω ρε Γιώργο bios update, δοκιμή σε άλλο μηχάνημα κάρτα και μοχλός αλλιώς άλλος μοχλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Εγώ πιστεύω ότι φταίει η μ@*σμένη η κάρτα ήχου... Είπα να πάρω από το e-shop μιά φορά και θα με παιδέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Kαι εσύ μετά τη γνωστή ιστορία είπες πότε πια και να τα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.