Lovermanah Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 Καλημέρα και χρονια πολλα!λοιπον, εχω κατι εικονες μεγαλης αναλυσης και θελω να τις εκτυπωσω στα μετρα μου σε συγκεκριμενο πλατος και μηκος...καποια ευκολη λυση?
Εvo8-By-m-diox Δεκέμβριος 29, 2008 #2 Δεκέμβριος 29, 2008 Καλημέρα και χρονια πολλα!λοιπον, εχω κατι εικονες μεγαλης αναλυσης και θελω να τις εκτυπωσω στα μετρα μου σε συγκεκριμενο πλατος και μηκος...καποια ευκολη λυση?Για τι χρήση τιοθες???Πας σε κάποιον που κάνει επιγραφες και στις κάνει εκτύπωση σε sticker για τον τοίχο πχ...Σε οτι διάσταση του πείς...Δεν μας λες όμως τι θελεις...
Greek Δεκέμβριος 29, 2008 #4 Δεκέμβριος 29, 2008 Πάρε φωτογραφικό χαρτί (Canon συνιστω) και εκτυπωσέ του σπίτι σου.Μάλιστα με κάποιο προγραμμα εκτύπωσης (Πχ cdlabeler pro) θα βρεις έτοιμες διαστάσεις για DVD εξώφυλλο....
Lovermanah Δεκέμβριος 29, 2008 Author #5 Δεκέμβριος 29, 2008 απο την κλασική εκτυπωση που προσφερουν τα Windows (vista εχω) δεν μπορω να ρυθμισω ακριβως τις διαστασεις?(χωρις να κοπει η εικονα)
tacticalcube138 Δεκέμβριος 29, 2008 #6 Δεκέμβριος 29, 2008 Κοίταξε ο εύκολος τρόπος είναι μέσω του προγράμματος εκτύπωσης που ανέφερε και ο Greek.Από την άλλη μεριά μπορείς μέσω προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας να μεταβάλεις το image size ώστε σε default εκτύπωση να σου βγαίνει ακριβώς όσο θες εσύ.Π.χ. με το πρόγραμμα PhotoFiltre Studio επιλέγεις την εικόνα, μετά επιλέγεις Image size (control + H), επιλέγεις cm αντί για pixels και από εκεί του δίνεις ότι θες. Κατόπιν αποθηκεύεις κάνοντας χρήση φίλτρου όπως το Lanczos.
Greek Δεκέμβριος 29, 2008 #7 Δεκέμβριος 29, 2008 Αν πρόκειται για image resize δοκίμασε και το Irfan View που κάνει μορφοποιηση ειτε με ανάλυση ειτε με πιξελ ειτε με διαστάσεις έυκολα . Απλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα κοψεις τίποτα αλλα σαφώς θα παραμορφωθει /αλλοιωθεί λόγω της αλλαγης.
tacticalcube138 Δεκέμβριος 29, 2008 #8 Δεκέμβριος 29, 2008 Αν πρόκειται για image resize δοκίμασε και το Irfan View που κάνει μορφοποιηση ειτε με ανάλυση ειτε με πιξελ ειτε με διαστάσεις έυκολα . Απλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα κοψεις τίποτα αλλα σαφώς θα παραμορφωθει /αλλοιωθεί λόγω της αλλαγης.Όποιον τρόπο και να διαλέξει, αν το aspect ratio της εικόνας δεν είναι το ίδιο με της θήκης του dvd, θα έχει παραμόρφωση.
Greek Δεκέμβριος 29, 2008 #9 Δεκέμβριος 29, 2008 Στο πρόγραμμα απλα θα έχει κενά αν αφήσει ττην ίδια αναλογία... Εκτός και αν έχει κατεβάσει την φωτό από κάποιο σίτε όπως το cdcovers που είναι έτοιμα....
tacticalcube138 Δεκέμβριος 29, 2008 #10 Δεκέμβριος 29, 2008 Στο πρόγραμμα απλα θα έχει κενά αν αφήσει ττην ίδια αναλογία... Εκτός και αν έχει κατεβάσει την φωτό από κάποιο σίτε όπως το cdcovers που είναι έτοιμα.... Μου τη δίνουν τα κενά. Καλύτερα να κάνει ένα cropping.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.