simboy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 Παιδιά sos 3 το πρωί και παιδεύομαι με το φορμάτ Εκανα τη βλακεία να ξεκινήσω το φορμάτ με ένα παλιό cd των windows φθαρμένο , και τώρα μου ζητά να βάλω το ίδιο cd μέσα Εγώ όμως τώρα προσπαθώ να βάλω ένα άλλο cd windows που μου έδωσε ένας φίλος διαφορετικό ( όχι xp professional που ξεκίνησα να βάζω ) και μου ζητάει το professional Πως μπορώ να ξεκινήσω από το μηδέν το φορμάτ ?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Αν κλεισεις το παραθυρι που σου ζηατει το CD θα πρεπει να υπαρχει επιλογη είτε να συνεχεις παραλειποντας το αρχειο ειτε να τερματισεις την εγκατασταση. Προφανώς επιλεγεις το δευτερο. Υπάρχει και ο σοβιετικός τρόπος. Απλά πατα το reset κουμπάκι του case. Και αφόυ κανεις ενα απο τα παραπανω, μετά το reboot ξαναμπες στο μενου του CD εγκατάστασης και με τον γνωστό τρόπο φορμαρε το partition/δισκο που σε ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Το δοκίμασα τον "σοβιετικό" τρόπο αλλά τίποτα Του έχει μείνει στο μυαλό ότι το πρώτο cd που έβαλα ήταν των windows pro sp2 και δεν με αφήνει να βάλω τίποτα άλλο Δεν μου ανοίγει παράθυρο που ζητάει το cd , το εμφανίζει απευθείας στην μπλε οθόνη Δηλαδή είχε ξεκινήσει το φορμάτ και ξαφνικά έβγαλε πρόβλημα το cd Από εκείνη τη στιγμή θέλει το cd αυτό με το ζόρι Ξεκινά με το "please select the oparate system to start" και έχει δύο επιλογές και οι δύο το windows pro sp2 είτε φορμάτ είτε να ξεκινήσει ( πράγμα που δεν μπορεί να γίνει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Δες λίγο το edit μου.Αν βάλεις το καλό CD και κανεις reboot δε σου βγαζει το μυνηματακι "Press any key to start... κλπ κλπ"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 29, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Μετά το ρεμπούτ δεν με βγάζει σε καμμία επιλογή αλλά στην μαύρη οθόνη βάζοντάς με αμέσως στο "windows xp professional set up" Στο cd του έχω βάλει τα windows millenium ενώ ξεκίνησε πριν να κάνει φορμάτ τα XP αλλά είχε πρόβλημα το cd και έμεινε στη μέσηΤο θέμα είναι τώρα πως μπορεί να καθαριστεί και να καταλάβει ότι ξεκινά από την αρχή φορμάτ ?simboy added 4 Minutes and 18 Seconds later...Το press any key to start έχει την επιλογή "windows xp professional set up" και εγώ δεν θέλω να κάνω set up τα professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Τα millenium ίσως θέλουν δισκετα εκκινισης.Δεν έχεις αλλο PC προχειρο να κανεις μια αντιγραφη στο CD των ΧΡ να ξεμπερδέυεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 29, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Ναι από αυτό που μπαίνω τώρα Το δοκίμασα κι αυτό αλλά ξαφνικά σταματάει στο 60% γιατί έχει πρόβλημα simboy added 3 Minutes and 48 Seconds later... Συγνώμμη που σε ζαλίζω και σένα βραδιάτικα ( τι βράδυ δηλαδή .....ξημερώνει σε λίγο ) Tώρα έβγαλε το εξής ενώ πήγε να ξεκινήσει "the value .sif file used by setup is corrupted or missing setup can not continue ουφ ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Με χαλασμένο δισκάκι δυστυχώς δε θα κανεις τίποτα...Θα πρεπει να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια της Microsoft για να δεις αν μπρούν να σου αντικαταστήσουν το CD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 ok σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.