Jump to content

HDD Position

capusopp

Recommended Posts

Φιλε, εκει μεσα γινεται ενας πανικος απο καλωδια.... Κ απ' οτι βλεπω, ψυχτρα εχεις αυτη της intel. Τι θερμοκρασιες εχεις στο καθενα? Για cpu μονο πολυ καλο ειναι κ το coretemp κ για ο,τι εχεις μεσα ειναι το everest... Αυτα....

Υ.Γ: Αν δεν αλλαξεις ψυχτρα του cpu δε θα δεις τρελες διαφορες στη θερμοκρασια στο κουτι σου.

Cpu απο 3 στα 3.75 σε full load εχω περιπου 50-55 βαθμους

vga απο 675-700 και 1000-1100 σε full load εχω 55-60 βαθμους

Οσο αφορα την ψυκτρα εχω παραγγειλει υδροψυξη.

Oι θερμοκρασιες που εχεις, ακομα για full load, δεν ειναι κ μικρες... Υδροψυξη για ποιο κομματι?

Φιλε capusopp ζητησαμε μια φωτο απ το κουτι σου οχι απο τη ζουγκλα του αμαζονιου..............Α σορυ το κουτι σου ειναι αυτο...??Χαχα πλακιτσα.Λοιπον το κουτακι εχει τα χαλια του.Δε μπορει να κυκλοφορησει αερας εκει μεσα.150 ανεμιστηρες να βαλεις δουλεια δε θα κανουν...Προσπαθησε να χωσεις κανα καλωδιο πανω απ το αντιγραφικο κ γενικα οπου αλου χωραει.Σε καποια κουτια χωραει κ πισω απ τη μητρικη (οχι ακριβως απο κατω της εννοειται.....απο πισω) κ διπλα απ το τροφοδοτικο....Πιστευω οτι θα δεις διαφορες αν κυκλοφορησει καλα ο αερας.Μην ξεχνας οτι για να ναι κρυος ο επεξεργαστης πρεπει να ναι κρυα τα πτερυγια της ψυχτρας του.Κ για να ΄ναι κρυα τα πτερυγια της ψυχτρας του θα πρεπει το περιβαλλον στο οποιο βρισκονται να ειναι δροσερο.Κ για να ναι δροσερο πρεπει ο αερας ν ανακυκλωνεται.Τα κουτια μας λειτουργουν ακριβως οπως τα θερμοκηπια....Μονο που η πηγη θερμοτητας βρισκεται μεσα τους...

Oι θερμοκρασιες που εχεις, ακομα για full load, δεν ειναι κ μικρες... Υδροψυξη για ποιο κομματι?

μονο για το cpu

Φιλε capusopp ζητησαμε μια φωτο απ το κουτι σου οχι απο τη ζουγκλα του αμαζονιου..............Α σορυ το κουτι σου ειναι αυτο...??Χαχα πλακιτσα.Λοιπον το κουτακι εχει τα χαλια του.Δε μπορει να κυκλοφορησει αερας εκει μεσα.150 ανεμιστηρες να βαλεις δουλεια δε θα κανουν...Προσπαθησε να χωσεις κανα καλωδιο πανω απ το αντιγραφικο κ γενικα οπου αλου χωραει.Σε καποια κουτια χωραει κ πισω απ τη μητρικη (οχι ακριβως απο κατω της εννοειται.....απο πισω) κ διπλα απ το τροφοδοτικο....Πιστευω οτι θα δεις διαφορες αν κυκλοφορησει καλα ο αερας.Μην ξεχνας οτι για να ναι κρυος ο επεξεργαστης πρεπει να ναι κρυα τα πτερυγια της ψυχτρας του.Κ για να ΄ναι κρυα τα πτερυγια της ψυχτρας του θα πρεπει το περιβαλλον στο οποιο βρισκονται να ειναι δροσερο.Κ για να ναι δροσερο πρεπει ο αερας ν ανακυκλωνεται.Τα κουτια μας λειτουργουν ακριβως οπως τα θερμοκηπια....Μονο που η πηγη θερμοτητας βρισκεται μεσα τους...

Σωστος ο παιχτης.... Ακριβως αυτη εναι η κατασταση που επικρατει στα κουτια μας. Το παν ειναι η σωστη ανακυλωση του αερα. Αμα το καταφερεις αυτο, τοτε ακομα κ νερο να βαλεις, οι θερμοκρασιες που θα εχεις με αερα θα ειναι πολυ κοντα σε αυτες του νερου. Μη σου πω κ ιδιες.... ;)

Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα οσα ειδες στο κουτι ειναι ολα απο το τροφοδοτικο. αφτα που φαινοντε ειναι ολα οσα χρησιμοποιουνται.κατω απο το αντιγραφικο εχω ηδη βαλει οτι περισσευει αλλα ολα τα υπολοιπα δν φτανουν για να μπουν εκει μεσα.

Τελικα σκεφτεσαι μονο για cpu?Αυτο ειναι αλλο θεμα.Δοκιμασε με μια καλη αεροψυξη.Εχει τρελη διαφορα απο αυτην που δινει η intel.Δεν την εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα τα παιδια εδω λενε οτι αυτη με εναν ανεμιστηρα πανω της κανει θαυματα.Εγω θα ελεγα κ αυτην εδω που ειναι ολη χαλκινη.......Αλλιως για υδροψυξη υπολογισε τουλαχιστον 170 ευρωπουλα...

Βασικα επειδη δεν πεζουν πολλα ψιλα και επειδη δεν την θελω και hi-end απλα να κανει την δουλεια της εχω παραγγειλει να μου φερουν αφτη εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

Τωρα στο μελλον αναλογα παντα με τα ψιλα μπορει να παρω κατι καλυτερο.

Ειναι πολυ χυμα τα καλωδια.Κ να χρησιμοποιουνται ολα υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης.Λοιπον το πηρα αποφαση.Αυριο πρωι πρωι θα φτιαξω θεμα για την ανακυκλωση του κουτιου.Το σκεφτομουν πολυ καιρο γιατι πολλα παιδια εχουν προβλημα θερμοκρασιων αλλα τελικα λυνονται απλα τα προβληματα τους...Θα εχει φωτο κλπ....Κανε υπομονη μεχρι αυριο

Κατα τη γνωμη μου τσαμπα λεφτα αυτη η ψυξη......Κανει 20 ευρω παραπανω απο μια αεροψυξη.Αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε νερο για 20 ευρω παραπανω μονο.Μακαρι να σου βγει καλη.

Κατα τη γνωμη μου τσαμπα λεφτα αυτη η ψυξη......Κανει 20 ευρω παραπανω απο μια αεροψυξη.Αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε νερο για 20 ευρω παραπανω μονο.Μακαρι να σου βγει καλη.

θα δειξει η νεκροψια. το πολυ πολυ να παρει ποδι.

Κ τα αλλα 2 pc ετσι ειναι??Ε τοτε δε χρειαζεσαι καλοριφερ.Βαζεις κ τα 3 μεσα στο δωματιο κ εχεις καλοκαιρι με τη θερμοκρασια που βγαζουν.....χαχα

Το ενα μπορει και χειροτερα το αλλο 2 καλωδια εχει μεσα το πολυ θα στειλω fotos το πρωι γιατι βαριεμαι τωρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.