Παπ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Γεια σας παιδια, επειδη δεν θελω να βαλλω αυτην την στιγμη δεξαμενη θελω να μου πειτε με ποιον τροπο θα κανω εξαερωση στο συστημα... και επισης να μου πειτε πως θα συνδεσω μπλοκ αντλια και ψυγειο για την καλυτερη ψυξη του νερου. Ευχαριστω! :D :D
flameboy Φεβρουάριος 17, 2005 #2 Φεβρουάριος 17, 2005 Εδώ είναι κάποιες οδηγίες που είχε δώσει ο DJD παλιότεραΒουτάς την αντλία σε ένα κουβά νερό. Είσοδο της αντλίας χωρίς σωλήνα έξοδο κανονικά συνδεδεμένη με μπλοκ, ψυγεία κτλ.. αρχίζει και δουλεύει η αντλία γυρνάει το νερό.. κουνάς ψυγεία μπλοκ κτλ .. φεύγει ο αέρας. Όταν φύγει ο αέρας κι ησυχάσει η αντλία συνδέεις το σωλήνα που περισσεύει (και φυσικά ρίχνει το νερό πάλι μέσα στο κουβά εκτός αν θέλεις να πλυμηρίσεις το σπίτι) στην είσοδο της αντλίας μέσα στο νερό, προσεκτικά μη δημιουργήσει καμιά "δίνη" και πάρει πάλι αέρα το κύκλωμα...
Παπ Φεβρουάριος 18, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν γινετε καπως αλλιως;; Ειχα ακουσει οτι βαζεις ενα ρακορ σε σχημα T και κατι κανεις και φευγει ο αερας απλα δεν ξερω τι κανω...Οποιος ξερει help!!
vagtsil Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Φεβρουάριος 18, 2005 Το εχειΑρχική απάντηση από Παπ Δεν γινετε καπως αλλιως;; Ειχα ακουσει οτι βαζεις ενα ρακορ σε σχημα T και κατι κανεις και φευγει ο αερας απλα δεν ξερω τι κανω...Οποιος ξερει help!! το αφηνεις ανοιχτο (το Τ) και αφου ξεκινησεις την αντλια συμπληρωνεις σιγα-σιγα υγρο μεχρι να εξαφανιστουν οι φυσαλιδες (κοινως μπουρμπουληθρες...) και να γινει το ολο συστημα εντελως αθορυβο.Τουλαχιστον εγω ετσι το εκανα και μου φαγε κανα τεταρτο.Βασικη προυποθεση να γινει εκτος case και με 2ωρη το λιγοτερο λειτουργια, μηπως και χανει απο κανα μπλοκ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.