Jump to content

Εξαερωση χωρις δεξαμενη.

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, επειδη δεν θελω να βαλλω αυτην την στιγμη δεξαμενη θελω να μου πειτε με ποιον τροπο θα κανω εξαερωση στο συστημα... και επισης να μου πειτε πως θα συνδεσω μπλοκ αντλια και ψυγειο για την καλυτερη ψυξη του νερου.

Ευχαριστω!:D :D :D :D

Εδώ είναι κάποιες οδηγίες που είχε δώσει ο DJD παλιότερα

Βουτάς την αντλία σε ένα κουβά νερό. Είσοδο της αντλίας χωρίς σωλήνα έξοδο κανονικά συνδεδεμένη με μπλοκ, ψυγεία κτλ.. αρχίζει και δουλεύει η αντλία γυρνάει το νερό.. κουνάς ψυγεία μπλοκ κτλ .. φεύγει ο αέρας. Όταν φύγει ο αέρας κι ησυχάσει η αντλία συνδέεις το σωλήνα που περισσεύει (και φυσικά ρίχνει το νερό πάλι μέσα στο κουβά εκτός αν θέλεις να πλυμηρίσεις το σπίτι) στην είσοδο της αντλίας μέσα στο νερό, προσεκτικά μη δημιουργήσει καμιά "δίνη" και πάρει πάλι αέρα το κύκλωμα...

Δεν γινετε καπως αλλιως;; Ειχα ακουσει οτι βαζεις ενα ρακορ σε σχημα T και κατι κανεις και φευγει ο αερας απλα δεν ξερω τι κανω...

Οποιος ξερει help!!

Το εχει

Αρχική απάντηση από Παπ

Δεν γινετε καπως αλλιως;; Ειχα ακουσει οτι βαζεις ενα ρακορ σε σχημα T και κατι κανεις και φευγει ο αερας απλα δεν ξερω τι κανω...

Οποιος ξερει help!!

το αφηνεις ανοιχτο (το Τ) και αφου ξεκινησεις την αντλια συμπληρωνεις σιγα-σιγα υγρο μεχρι να εξαφανιστουν οι φυσαλιδες (κοινως μπουρμπουληθρες...) και να γινει το ολο συστημα εντελως αθορυβο.Τουλαχιστον εγω ετσι το εκανα και μου φαγε κανα τεταρτο.Βασικη προυποθεση να γινει εκτος case και με 2ωρη το λιγοτερο λειτουργια, μηπως και χανει απο κανα μπλοκ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.