Jump to content

Τα έπαιξε το BeQuiet Dark Power Pro 1000w ή η GTX280??

Gabriel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Έχω εδώ και 2 εβδομάδες μια Asus GTX280 και χθές βράδυ ανοίγοντας το PC,αμέσως ανάβει κόκκινο LED (προφανώς δηλώνει ανεπαρκή ρεύμα στη 12v) στη κάρτα και δε ξεκινά με τίποτα (Κάνει τα 2-3 beeps,ανυπαρκτης κάρτας γραφικών).

Tροφοδοτικό έχω το BeQuiet Dark Power Pro 1KW.

Δοκίμασα και στo άλλο "ζεύγος" τροφοδοσίας (6 και 8-pin) http://www.lanpartypathfinder.com/casemodding/CoolerMaster/2007ModdingContest/images/e02_EImage_HW08PowerSupplyBeQuiet_001_BeQuietDarkPowerPro1000W_01_600x390.jpg αλλά τίποτα

.Δοκίμασα σε ένα φίλου το τροφοδοτικό (Fortron 700w) το οποίο όμως δίνει 2 6-pin PCI-E Connectors (η κάρτα θέλει έναν 6-pin και έναν 8-pin) και πάλι μπετόν (προφανώς δε ξεκινά με 6πινο η κάρτα)

Έχετε καμία ιδέα?Τα τίναξε η κάρτα?Ή μήπως το psu?Η βλακεία είναι ότι την έχω πάρει από έξω και δεν υπάρχει εγγύηση...

Direct RMA στην Asus ή στην BeQuiet βλέπετε?Τα υπόλοιπα είναι P5Q Dlx mobo με E8400 και 4 δίσκοι (τους αποσύνδεσα,No go) Δοκίμασα και μια 1950XTX πάνω και ανοίγει μια χαρά,ενώ μέχρι και πρίν 1-2 εβδομάδες οπότε και απέκτησα 280,έπαιζε μια χαρά με αυτή.

Κανε το αυτονοητο και δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc για να δεις αν φταιει αυτη ή το τροφοδοτικο.

Aν θες εχω ενα 750αρι crosair που δινει 2X8-pin παρε αυτη την τοσο χαλια καρτα σου και ελα απο το σπιτι να τη δουμε. :026:

Αλλωστε μιας και πλεον δουλευω με ΑΤΙ θα ηθελα να δω τι λενε οι νεες nvιδια.

Ειδες :050: εδω στο forum!!!

Και τελικά το BeQuiet είναι ελαττωματικό,μου τη δοκίμασε ένας φίλος που έμενε κοντά.Άντε να το κάνεις RMA στους γερμανούς τώρα...

Eυχαριστώ πολύ τον Slaughterer για την ευγενική του προσφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.