StraKou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Λοιπόν το pc μου: Pentium 4 2.8 @ 3.1 (prescott) μνήμες 1gb ddr400@221 πολλαπλασιαστής 14 και fsb 221. Έτρεξα 30 λεπτά orthos και δεν μου έβγαλε σφάλμα το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι πάνω δεξιά μου έβγαλε 2-3 φορές ένα μήνυμα με κόκκινα γράμματα που έλεγε PAGING (κάτι τέτοιο) έτρεξα και memset ούτε εκεί μου έβγαλε σφάλμα.Οι απορίες: πιστεύετε ότι είναι σταθερό? Στο memset με ρωτάει με τι ποσότητα μνήμης να παίξει, εγώ βάζω με 900mb καλά κάνω? Έχετε να προτείνετε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 Το να γράφει Paging είναι λογικό. Δε περιμένω να είναι unstable σε τέτοια συχνότητα απλά κοιτά και τις θερμοκρασίες.Αν ανεβείς κι άλλο τρέχε ακόμη περισσότερο orthos ή και όποια άλλη εφαρμογή testing θες.memset εννοείς memtest έτσι; Και ναι, βάζεις όση περισσότερη σου επιτρέπει αν και το σωστό είναι να τρέχεις memtest από κάποιο bootable disk για να μπορεί να testάρει όλη τη RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Δεκέμβριος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 Το να γράφει Paging είναι λογικό. Δε περιμένω να είναι unstable σε τέτοια συχνότητα απλά κοιτά και τις θερμοκρασίες.Αν ανεβείς κι άλλο τρέχε ακόμη περισσότερο orthos ή και όποια άλλη εφαρμογή testing θες.memset εννοείς memtest έτσι; Και ναι, βάζεις όση περισσότερη σου επιτρέπει αν και το σωστό είναι να τρέχεις memtest από κάποιο bootable disk για να μπορεί να testάρει όλη τη RAM.η θερμοκρασία φτάνει τους 78:046: memtest λάθος έκανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 η θερμοκρασία φτάνει τους 78:046: memtest λάθος έκανα!Κάτι ξέρουν αυτοί που τους λένε presshot ε; :044: Πέρα απ'την πλάκα τώρα δε θα έπρεπε να είσαι πάνω από τους 70 (εκτός αν μαγειρεύεις πάνω στην ψύκτρα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Δεκέμβριος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 Κάτι ξέρουν αυτοί που τους λένε presshot ε; :044: Πέρα απ'την πλάκα τώρα δε θα έπρεπε να είσαι πάνω από τους 70 (εκτός αν μαγειρεύεις πάνω στην ψύκτρα)...Ου καλά μια χαρά! Τώρα με το κρύο και την τιμή που έχει φτάσει το πετρέλαιο!Πέρα από την πλάκα αγόρασα το pro 2008 και βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά όταν είμαι στα 3,1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.