fonzi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Μάλλον διότι έτσι ακούγονται οι seagate 160sata ncq raid0 nforce4 controller...Πείτε μου ένα καλό και γρήγορο τεστ για να ελέγξω την απόδοσή τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 HD Tach Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Ένα δικό μου με τους ίδιους δίσκους σε nF3 για να συγκρίνεις.... Και περισσότερα scores εδώ Και μια συμβουλή: Μην κάνεις thread με άσχετους τίτλους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Οι έμπειροι κατάλαβαν από τον τίτλο τι εννοούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Τι σχεση εχει αυτο: Αρχική απάντηση από fonziΠείτε μου ένα καλό και γρήγορο τεστ για να ελέγξω την απόδοσή τους! με αυτο: Αρχική απάντηση από fonziΨήνω καφέ... ????? Αρχική απάντηση από vdeserisΜην κάνεις thread με άσχετους τίτλους.... Αρχική απάντηση από fonzi Οι έμπειροι κατάλαβαν από τον τίτλο τι εννοούσα... Δηλαδη εννοουσες τον θορυβο των seagate? και τι σχεση εχει αυτο με την ερωτηση σου??? :confused: ημαρτον........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Burst speed 190Average read 88Cpu utilization 12% Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 slotkiller αν αμάρτησες δικό σου πρόβλημα...Φυσικά έχει σχέση. Διότι αν οι δίσκοι κάνουν τόσο θόρυβο μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα που με ένα κατάλληλο τεστ να φανεί.Οσο περί αίσθησης χιούμορ, τι να κάνουμε δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 το οτι οι δισκοι κανουν θορυβο οταν διαβαζουν, δεν ειναι προβλημα......σε αυτη την περιπτωση τι το θες το HD Tach??? Γιατι δεν κατεβαζεις τα diagnostics της seagate???Το πρωτο δεν το σχολιαζω..... αν θελεις να κανεις χιουμορ, μην το κανεις στον τιτλο... και κατι αλλο, εχω παρεξηγηθει αρκετες φορες στο φορουμ λογω του χιουμορ μου...... οποτε τετοιες φρασεις στο στυλ "Οσο περί αίσθησης χιούμορ, τι να κάνουμε δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι..." ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.