biller1442169134 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2008 Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να κάνω αντικατάσταση στο σύστημα που κουμπώνει η ψήκτρα μου.Το σύστημα του "push-pin clips" μου έχει στοιχίσει 3 crack στην μητρική αλλα ευτυχώς δουλεύει ακόμα.Υπάρχει κάτι σε έτοιμο με βίδες στην αγορά η πρέπει να αρχίσω τις πατέντες.Η ψήκτρα είναιXigmatek Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Δεκέμβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Μιας και εχω την ιδια ψυκτρα θα παρεις ενα τηλεφωνο στο πλαισιο να παραγγειλεις το κιτ που δινει η xigmatek για την ψυκτρα σου4 ευρω κανει. το πηρα την προηγουμενη βδομαδα XIGMATEK I7753 CROSSBOW MODULE-KIT λεγεταιhttp://www.xigmatek.com/product/accessory-crossbow-adk-i7753.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
biller1442169134 Δεκέμβριος 23, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Πολύ καλο φαίνεται το κιτακί ευχαριστώ.Θα δοκιμάσω την τύχη μου να το παραγγείλω...Περίεργο μου φαίνεται που μπορώ να παραγγείλω κάτι που δεν έχουν στην λίστα τους.Και όμως γίνετε.Αύριο θα παραλάβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.