Jump to content

Q9300

biller1442169134

Recommended Posts

Μετά την πρόσφατη πώληση που έκανα (Q6600) γύρισα στα παλιά...P4

Τώρα ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την cpu σε ένα Q9300.

Η ερώτηση μου είναι...

Πρέπει να γνωρίζω κάτι όσο αφορά το "Revision" και την χωρα προέλευσης η όλα είναι καθαρά θέμα τύχης?

Εύχαριστώ.

από q6600 σε 9300???Εγώ θα κρατούσα τον 6600... Νομίζω είναι θέμα τύχης αλλά μπορεί να κάνω και λάθος....

Εδώ τίθεται το θέμα...

65nm kai 8MB L2 ή

45nm kai 6MB L2.

Όπως και να έχει ο Q6600 έφυγε και ήρθε ο καιρός να παίξουμε με κάτι άλλο (cpu) και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι καλός.

Αλλα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει για το step και για την χωρα προέλευσης θα το εκτιμούσα.

Αν και με βάλατε σε σκέψεις με τον PHENOM II αλλα τελοσπάντων.

Ρε παιδια πλακα κανετε?Τι σχεση εχει ο 6600 με τον 9300........Σαφως ο 9300 ειναι πολυ καλυτερος

Εμενα αυτό γιατί μου θυμίζει κάτι;;

Κάπου εδώ μέσα θα το έχω διαβάσει δεν μπορεί.

Δε ξερω αν εχει γινει καποιο συγκρητκο τεστ εδω μεσα.Παντως δε μπορω να πιστεψω οτι ο 6600 ειναι καλυτερος απο τον 9300.Το χ9 multiplier δε μου λεει κατι.Δε μπορει να φτασει τοσο ψηλα σε fsb οσο καποιος με μικροτερο multiplier.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.