Jump to content



Απορία για 1066 RAM σε ASUS P5B Dlx Wi-Fi


Makinen

Recommended Posts

Καλησπέρα

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και σκέφτομαι να αναβαθμιστώ με 2x2 GB RAM για να βάλω 64-bit OS. Η μητρική αυτή κανονικά παίζει μέχρι 800άρες μνήμες αλλά γράφει πως ειδικά για τις HyperX της Kingston παίζει και 1066. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Οποιοδήποτε κιτάκι της Kingston HyperX 8500 κάνει; 4x1 gb παίζει;

Επίσης και κάτι ακόμη. Αν βάλω πάνω κάποιον Quad τελευταίας γενιάς (τους παίζει με τα τελευταία beta bios) πχ τον Q9550 θα δω διαφορά σε games; Τον έχει βάλει κάποιος σ'αυτή τη m/b; Παίζει απροβλημάτιστα ή θα μείνω σε stock clocks άμα τον δοκιμάσω; Γενικά αξίζει να αναβαθμιστώ από τον Core2Duo 6600 που τρέχω τώρα στα 3,4; Ρωτάω για να βάλω κάποια Radeon 4870x2 και να μην τρελαθώ στο bottleneck...

Link to comment
Share on other sites

- Κοιτα, παντως στο site της asus λεει οτι υποστηριζει κανονικα core 2 quad. Αρα, δε φανταζομαι να εχεις καποιο προβλημα.

- Κ ναι, αξιζει να αναβαθμιστεις κ να πας σε quad βεβαια. Δε συγκρινονται σε επιδοσεις ο διπυρηνος που εχεις με τον 9550!

- Διαφορα (μεγαλη) θα δεις, ειδικα αν βαλεις κ τις 4870 Χ2 που λες!

- Αφου δε διευκρινιζει το επισημο site για ποια μοντελα HyperX της Kingston ισχυει η παραπανω συχνοτητα, πιστευω οτι θα ισχυει σε ολα.

Για της μνημες μιλαω με καθε επιφυλαξη, χωρις προσωπικη εμπειρια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.