Jump to content

Intel S5000VSA Link aggregation

cyberguy

Recommended Posts

Εχω παρει αυτο το board και αποσο εχω ψαξει υποστηριζει link aggregation. Το προβλημα μου ειναι οτι αποσο θυμαμε ενεργοποιητε απο το util Inter PROSET το οποιο ομως δεν το βρηκα μεσα στα cd του board. και δεν μπορω να το βρω για download πουθενα.

Εχει δουλεψει κανενας το link aggregation se inter motherboard?

1. Απεγκατέστησε Ο,ΤΙ network drivers έχεις εγκαταστήσει μέχρι τώρα από το Add/Remove Programs,

2. Κάνε Restart,

3. Στην εκκίνηση των Windows που θα σου βγάλει για new hardware, πάτα cancel και στις δύο κάρτες δικτύου,

4. Κατέβασε αυτούς τους network drivers από εδώ,

5. Εκτέλεσε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το, μαζί με τα advanced features (για Teaming, κτλ, κτλ),

6. Πήγαινε στο Device Manager και στα properties της κάρτας θα δείς tab για teaming.

7. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ξέρεις... Αν όχι, εδώ είμαι εγώ...

Πληροφοριακά, για να ενεργοποιήσεις το SLA (Static Link Aggregation) θα πρέπει και το switch σου να το υποστηρίζει και να του ορίσεις τις πόρτες που έχεις συνδέσει τον server σου σαν Link Aggregation members.

1. Απεγκατέστησε Ο,ΤΙ network drivers έχεις εγκαταστήσει μέχρι τώρα από το Add/Remove Programs,

2. Κάνε Restart,

3. Στην εκκίνηση των Windows που θα σου βγάλει για new hardware, πάτα cancel και στις δύο κάρτες δικτύου,

4. Κατέβασε αυτούς τους network drivers από εδώ,

5. Εκτέλεσε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το, μαζί με τα advanced features (για Teaming, κτλ, κτλ),

6. Πήγαινε στο Device Manager και στα properties της κάρτας θα δείς tab για teaming.

7. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ξέρεις... Αν όχι, εδώ είμαι εγώ...

Πληροφοριακά, για να ενεργοποιήσεις το SLA (Static Link Aggregation) θα πρέπει και το switch σου να το υποστηρίζει και να του ορίσεις τις πόρτες που έχεις συνδέσει τον server σου σαν Link Aggregation members.

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. παλαιοτερα το ειχα κανει σε switch το οποιο δεν το υποστηριζε αλλα δουλεψε. Τωρα εχω ενα managed linksys και κοιταω τις ρυθμισεις του. και παλι ευχαριστω

τους περασα, εκανα το team, πηρα ip, βλεπω 2gb το lan speed και δεν εχω κανει ακομα καμια ρυθμιση στο switch.μαλλον ειναι αυτοματα το channel=on (για linksys-cisco). βλεπω δικτυο κανονικα, τωρα μενει να αρχισω να τραβαω ταυτοχρονα καποιο τεραστιο αρχειο απο πολλα pc για να δω εαν πιανει πανω απο 1gb. εχεις καμια ιδεα?

Κοίτα, ότι θα σου παίζει, λογικά θα σου παίζει. Πήγαινε όμως μέσα στο Device Manager, στα properties του Team Adapter (λογικά TEAM : Team #0), Settings, Test Switch... και βγάλε ένα screenshot από το αποτέλεσμα για να δώ τί γράφει.

οντως βγαζει error, πρεπει να βρω τωρα πως ανοιγω το channel sto linksys (SRW2024)

cyberguy added 2 Minutes and 2 Seconds later...

καποιες επιλογες που βρηκα πανω στις πορτες ειναι

Flow Control

LA

Storm Control

και PVE

cyberguy added 18 Minutes and 16 Seconds later...

Δουλεψε!!! :001: :001: :001: :001:

βρηκα επιλογη για LAG την ενεργοποιησα με τις πορτες που συνδεομαι και ειδα καθαρα 2 gb και το test τα εβγαλε ολα καθαρα.

Αλλα επειδη ειμαι απληστος θα παω να παρω μια ακομα διπλη καρτουλα για να παω στα 4 gb. :001: :001: :001:

ευχαριστω και παλι apotsi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.