Jump to content

New pc που να καίει όσο το δυνατόν λιγότερο ρεύμα.

melissa_virus

Recommended Posts

Αμφιβάλλω να βρεις εύκολα Ελλάδα. Επιπλέον ο Nano δεν είναι καλύτερη επιλογή από τον Atom.

Εγώ πάντως θα απέφευγα να στήσω desktop με Atom/Nano απλά και μόνο για να γλυτώνω 20W την ώρα. Αντίθετα με το tagline του... Robocop "Part man. Part machine. All cop." έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα desktop PC με Atom είναι απλά μια κουταμάρα και μισή (για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη που ξεκινάει από μα.....). Κάποιους από τους λόγους τους έχω ήδη γράψει. Προσωπικά θα σου πρότεινα ή να στήσεις ένα κανονικό low end desktop με εξαρτήματα τα οποία θα επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας ή να αγοράσεις κάποιο netbook/laptop και να έχεις τον 1TB ως εξωτερικό δίσκο τον οποίο θα συνδέεις μόνο όταν θα χρειάζεσαι πρόσβαση στα δεδομένα που θα έχεις αποθηκευμένα σε αυτόν.

Τώρα το netbook/laptop θα μου πεις τι να το κάνεις που θα χρειάζεται να "παλεύεις" με μια μικρή οθονίτσα και ένα αντίστοιχα μικρό keyboard, αλλά αν θέλεις την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
ο 2.5" θα καει λιγοτερο?για κατεβαστηρι παει ετσι κ αλλιως αλλα να ειναι απο 500 - 1 Τ ..

Γιατί να έχεις τέτοια χωρητικότητα σε κατεβαστήρι? Πρόκειται ποτέ να κατεβάσεις "με μιας" περισσότερα από 100GB πχ?

Το κατεβαστήρι είναι για να κατεβάζεις μόνο και μετά να αποθηκεύεις αλλού. Βάλε ένα μικρό 2.5 στο κατεβαστήρι και κανόνισε να βάλεις αλλού τους μεγάλους (στο κύριο pc πχ).

Oτι λεει ο tristeno. Κι εγω ετσι κανω. Ενα δισκο με partition (Windows-Data) και μετα τα περναω ολα στο αλλο pc. Στο μικρο κραταω μονο τις σειρες και τις ταινιες για να βλεπω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.