Jump to content

New pc που να καίει όσο το δυνατόν λιγότερο ρεύμα.

melissa_virus

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Οι λογαριασμοί έρχονται με όλα τα extra features (λέγε με Δήμο, ΕΡΤ κ.τ.λ.). Το ρεύμα κοστίζει σαφέστατα λιγότερο, για την ώρα έστω.

Οι λογαριασμοί έρχονται με όλα τα extra features (λέγε με Δήμο, ΕΡΤ κ.τ.λ.). Το ρεύμα κοστίζει σαφέστατα λιγότερο, για την ώρα έστω.

Καλά τα λες αλλα για κοίτα λίγο και τους προηγούμενους λογαριασμούς και θα καταλάβεις ότι μιλάμε για ~10% διαφορα από τιμολόγιο σε τιμολόγιο.

Βρε σεις έλεος....

Αν πας να φτιάξεις green pc επιλέγεις και ανάλογα κομμάτια μια χαρά το zalman(by fsp) αλλά δεν έχει πιστοποιήση 80+ άκα σε load καίει περισσότερο.

dellman added 2 Minutes and 31 Seconds later...

http://www.80plus.org/

• 3 weeks later...

Καταρχάς χαιρετώ πέρα ως πέρα...

...έχω μπεί στον πειρασμό να κάνω μια αναβάθμιση στον δεύτερο υπολογιστή, αλλά ταυτόχρονα να κρατήσω χαμηλό ενεργειακό προφιλ...

Σκεφτόμουν τις εξής λύσεις

1. Μητρική: α) ASUS M3A78 PRO (780G) = 92€, β) MSI KA790GX (790GX) = 93€, γ) ASROCK AOD790GX/128M (790GX) [ενόσω έγραφα το μήνυμα εξαφανίστηκε από την σελίδα του e-shop] = 107€

2. Επεξεργαστής: AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX = 60€

3. Μνήμες: GEIL GX22GB6400DC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL5 2GB (2X1GB)...εδώ υπάρχουν αρκετές λύσεις στα 26-28€, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας, όποια νά 'ναι κάνει.

Τελικό κόστος περίπου 180-190€...Πώς σας φαίνεται;

Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα με το παλαιότερο τροφοδοτικό Enermax 485...

λοιπον για να χωθω κ εγω ...θελω κ εγω ενα pc που να μην καει τιποτα κ ελεγα για atom το θελω μονο για ιντερνετ κ να ξεκουραζει τον quad μου..αρα κατι πολυ οικονομικο κ οχι ασυμφωρο σε ρευμα..μπορειται να δωσετε καμια προταση..κ εναν σκληρο 500 - 1 T που να μην καει...

Σίγουρα θα καίει λιγότερο. Αλλά η διαφορά τιμής θα είναι τέτοια που θα είναι σαν να έχεις προπληρώσει το ρεύμα που θα σου εξοικονομήσει ο 2,5''.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.