Jump to content

ASUS EPU-6 Engine

gourdo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την Asus P5QL-E.Αυτο το ρημαδο ASUS EPU-6 Engine με έχει μπερδέψει.Το έχω βάλει στο Auto (γιατι σαφός κάνει ελάχιστο θόρυβο εκεί) αλλα όταν είναι στο auto ριίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή στο 1,5 απο 2,5 που είναι(intel E5200).Άμα το βάλω στο high performance αμέσος ανεβαίνει στο 2.5.Η ερωτησή μου είναι οτι όταν παίζω παιχνίδια ανεβάζει την συχνώτητα του επεξεργαστή ή ουσιαστικα για χάρη οικονομίας του ρευματος ρίχνει την συχνότητα?Γιατι δέν έχω ακούσει ποτέ να ανεβάζει στροφές στον ανεμιστήρα(μόνο στην φάση του boot δουλεύουνε τέρμα).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

μονο οταν ειναι σε idle ριχνει τη συχνοτητα της cpu για λογους οικονομιας ρευματος. Οταν βαζεις κατι πιο δυσκολο στον υπολογιστη οπως π.χ. καποιο παιχνιδι ξαναβαζει τη cpu στο default ρολοι της.

αμα θες μπορεις να το απενεργοποιησεις αυτο απο το bios και να ειναι μονιμα στη default συχνοτητα ο επεξεργαστης

Οκ ενταξει τοτε..Γιατι κάθε φορα που παιζω παιχνίδια το βγάζω απο αuto για να ανεωαινει ι σθχνοτητα τοθ επεξεργαστη αλλα δεν ηξερα οτι το κάνει απο μονο τοθ.Ευχαριστω πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.