Jump to content

Προβλημα στο 1ο boot του pc..

Elfis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για χαρα σε ολους παιδες..

Πριν κανα 2μηνο αγορασα το παρακατω μηχανιμα απο το eshop:

MOTHERBOARD: ASUS M3N-HT DELUXE/HDMI

CPU : AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION

VGA : ASUS EN9600GT/HTDI 1GB PCI-E RETAIL

PSU : AXP SIMPLEPOWER 630W

RAM: KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB(1066Mhz) x2

HARD DISK: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB

CASE: THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK +

COOLERMASTER R4-S! 2S-12AK SILENT FAN 120M x2

Αφου το πηρα..περασα τα windows xp sp2..και απο τις πρωτες κιολας μερες μου παρουσιασε το παρακατω προβλημα και ακομα συνεχιζει να το κανει

Στο 1ο ανοιγμα του pc,μολις φτανει να φορτωσει τα windows(εκει που βγαζει το λογοτυπο των windows και απο κατω γυρναει μια μπαρα) κολαει και πεταει τα ιδια χρωματα του λογοτυπου οπως να ναι,επειτα βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση(μερικες φορες το κανω εγω χειροκινιτα γιατι δεν κανει απο μονο του).Στην συνεχεια ανοιγει κανονικα και μπαινω στα windows normal.Ολα αυτα ΜΟΝΟ στο 1ο ανοιγμα του pc.

Εχω κανει 3 format αλλα ακομα συνεχιζει να το κανει..και αναρωτιεμαι τι φταιει..

Δεν επιχειρησα ακομα να το παω πισω στο eshop γιατι το χρειαζομαι για την σχολη..αν και απο οτι φενετε απο βδομαδα θα αναγκαστω να το παω αν δεν βγει ακρη..

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

ευχαριστω

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να το πειραξεις γιατι θα χασεις την εγγυηση οποτε δωστο πισω οπως ειναι να το φτιαξουν.

Στα ποσα τρεχουν οι μνημες?Στα 1066 που λενε η στα 800?

stealth

Αυτη πρεπει να ειναι η εκδοση του bios :Award BIOS Type Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Οι RAM ειναι αυτες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553808

Η μονη περιπτωση να μην δουλευουν στα 1066 ειναι να μην υποστηριζει η μητρικη τοσα

αυτη ειναι η μητρικη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522618

Παντως υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι το προβλημα απο την ram?

τσεκαρε 1) μνηνες (memtest) ή βαλε μια μια σε σλοτ να δεις τι κανει

2) προβληματικος σκληρος (πολυ πιθανον, μη σου πω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΩΩΣ το ιδιο προβλημα γνωστου μου, οπως το λες, και ηταν ο HDD.

Δωστο πισω να στο τσεκαρουν και να σου πουν αυτοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.