Jump to content

Γίνεται eSATA σε Asus P5E ?

Stavros9571442169245

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

'Εχω την μητρική ASUS P5E η οποία δεν υποστηρίζει σύνδεση eSATA, υπάρχει τρόπος να συνδέσω εξωτερικό δίσκο με την παραπάνω σύνδεση? Με μετατροπέα απο τις συνδέσεις SATA της μητρικής ή απο θύρες pci θα λειτουργήσει ? Το κουτί μου, SOPRANO DX, έχει εξωτερική θύρα eSATA, η άλλη άκρη του καλώδιου ταιριάζει και κουμπώνει στις συνδέσεις SATA της μητρικής, θα λειτουργήσει όμως, θα έχω ταχύτητα μεταφοράς τα 3Gb/s ???

θα λειτουργησει δεν βλεπω γιατι οχι... η συνδεση Esata ειναι ακριβως ιδια με την Sata και το καλωδιο το ιδιο μονο η υποδοχη ειναι διαφορετικη. Ουσιαστικα το κουτι ειναι αυτο που την κανει External (εξωτερικη) Sata. Εχω την εντυπωση οτι ολα τα Esata ετσι δουλευουν με μια συνδεση του κουτιου στη μητρικη εκτος απο αυτες που εχουν και δικια τους εξοδο

Οπως και να χει για να μη σε παρω στο λαιμο μου δεν εχει κανενας φιλος σου τετοιο δισκο να το δοκιμασεις να δεις αν δουλευει?

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Δεν θα εχεις προβλημα Stavro. Αν και για μενα μια PCI καρτουλα θα ηταν καπως πιο αξιοπιστη. Αυτη που αναφερει ο φιλος παραπανω ειναι οτι πρεπει για παραδειγμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.