Daimon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 Για σας, έχω ΑΥΤΉ τι βάση για laptop η οποια έχει από κάτω 2 ανεμιστηράκια, εγώ θέλω να προσθέσω αλλα δυο στη μέση αλλα δεν ξέρω εάν τω USB μπορεί να κάλυψη τι τροφοδοσία, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?Τι πρέπει να προσέξω? τα Amber η Volt? ή μήπως δε παίζει ρολο?ty in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Δεν θα το επιχειρουσα στη θεση σου...Δεν αξιζει τον κοπο ετσι κ αλλιως...Εγω εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809643 που πραγματικα οι ανεμηστιρες ειναι τεραστιοι κ δεν κανει τιποτα.Τσαμπα θα ταλαιπωρηθεις.Επισης δε ξερω κατα ποσο γινεται.Παντως χωρις να ξερω κ πολλα πιστευω οτι αν γινεται θα πρεπει να παρεις το καλωδιο που παει απο τον ανεμηστιρα 1 στον 2 κ να το πας στον 3 κ μετα στον 4.Κ μετα απο τον 4 να το κλεισεις παλι στο 1.Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για οτι σου λεω......Σου λεω τι μου λεει η λογικη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.