Jump to content

Πρόβλημα με Bios Update σε Assus P5WDH DELUXE

caius_cosades

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χερεται! προσπαθω εδω και τρεις μερες να κανω update το bios στην P5WDH DELUXE μητρικη μοu χωρις ομως καμια επιτuχια

τι εχω προσπαθισει

Asus Update: Το προγραμμα απο τα windows. ειτε "update from internet" μοu βγαζει προβλημα "unable to decompress file" ειτε με "update from file" οποu μοu λεει "fail to verify EEPRΟΜ"

-Afudos: με boot flasaki και τρεχοντας το afu236u στο dos μοu βγαζει error "block file does not match: 000x000000"

-EZ Flash: με φλασακι παλι μεσα απο το bios της asus και την εuκολια τοu ΕΖ flash οποu οταν το ανοιγω κολλαει το σuμπαν... οuτε τα κοuμπια απαντοuν. μονο με reset φεuγω απο κει μεσα

-με Alt+F2: Απο το asus logo με το ποu ξεκιναει το pc και βγαζει το bios message πατωντας Alt + F2 το οποιο και φλασαρει επιτοποu το bios απο καποιο φλασακι, cd η αλλο σχετικο media. Κανει read το αρχειο και κολλαει παλι. οuτε φλασαρει οuτε απανταει σε τιποτα μετα

Το Bios ειναι της ΑΜΙ οποu και βρηκα τα αναλογα προγραμματα στο site της χωρις ομως καμια επιτuχια. Το OS ειναι vista 64 ultimate και εχω χιλιοελενξει αν κατεβαζω το σωστο αρχειο

εχει κανεις καμια ιδεα? εuχαριστω εκ των πρωτερων

1) Ο λόγος που θες να κάνεις BIOS update ?

2) Θες να κάνεις update στην νεότερη έκδοση ή να κάνεις backflash/downflash σε προηγούμενη έκδοση ? ( εδώ παίζει ρόλο, γιατί χρειάζεσαι συγκεκριμένη έκδοση του Asus Update ) [ ROFL ].

3) Το flashάκι το έχεις κάνει format σε FAT ή FAT32 ?

4) Στο EZ-Flash 2 και εφόσον έχεις το flashάκι σου σε FAT/FAT32 partition σε 15 second συνήθως είναι έτοιμο να διαλέξεις το αρχείο για να κάνεις flash.

1) θελω να κανω γιατι το bios που εχω ειναι απο το 2004 και εχει ιδη βγει εκδοση του 2008. και επειδη εβαλα πολυ μνημη το καινουργιο λογικα θα μου κανει και καλυτερο remap.

2)Οπως ειπα update στην τελευταια εκδοση:p

3)Το φλασακι ειναι FAT32 και το εκανα και bootable. Ετσι κι αλλιως για να γινει bootable χρειζεται να γινει με το FAT32

4)Το αφησα πολλη ωρα αλλα κολλαει το συμπαν :(

Δεν ξερω μηπως χρειαζεται να κανω καμια αλλη ρυθμιση στο flashaki η στο bios? τι θα κανω ο αμοιρος?

caius_cosades added 1 Minutes and 16 Seconds later...

το εκανα και rename σε P5WDH.ROM ναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.