Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 το ξέρατε αυτο πάλι? εγω το έμαθα επειδη την έπαθα χαχαχαχα ακινδυνος θα μαθω περισσοτερα για το πως λεγεται και τι επιδρασεις εχει και θα σας πω !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Τον caribe εννοείς?Μπες στο site της symantec κανε ενα search με το όνομα του ιου και θα βρείς τις οδηγίες.Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων.(fileManager, SeleQ κλπ).To μόνο που κάνει είναι να σου τρώει τη μπαταρία προσπαθώντας να στείλει τον εαυτό του μέσω του σαπιό-δοντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Ηδη η F-Secure εχει βγαλει αντι-υικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 caribe ναι...μονο μπαταρια ε? χαρηκα και γω οτι θα εκανε τπτ καλο να το εβαζα στο κινητο μου να το εστελνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 μόνο σε series 60 δεν είναι αυτός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 δεν ξερω μυνημα πως μπορω να στειλω μεσο bluetooth ξερει κανεις?ενασ φιλος μου εχει σημιωματαριο και απο εκει μπορει και στελνει εμενα δεν εχει κανενας αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.