apotsi Δεκέμβριος 12, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Μετά που θα έχεις το χώρο κάποια στιγμή, αλλά δεν θα μπορείς να την αλλάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 12, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Δε βλεπω να γινεται κατι με τον χωρο ...Σαν τεχνικα χαρακτηριστικα η οτιδηποτε αλλο πλην του μεγεθους αυτες οι 2 τηλεορασεις εχουν αλλες διαφορες? Εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 12, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Όχι. Η σειρά 6 είναι ίδιες... 656 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 12, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Τα firmware και τα settings που διαβαζω στα φορουμ ισχιουν και για τις δυο σωστα?To SD τι ειναι ? το HD το καταλαβαινω...και γιατι ειναι "καλο" να ειναι απενεργοποιημενο το 100ηζ ... απο τα λιγα που διαβασα δεν καταλαβα πολλα πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 12, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 SD = Standard DefinitionHD = High DefinitionΓιατί σε ταινίες σου βάζει υπερβολική φυσικότητα και νομίσει ότι έχει τραβηχτεί με κάμερα χειρός, και όχι με κανονική επαγγελματική κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 13, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Apotsi ... οταν λες παρε την 42... την 40 εννοεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 13, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Samsung LE40A656A1F950 -> PraktikerΜεγεια μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 13, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Μεγειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 13, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Tnx..ελπιζω να εκανα καλη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 14, 2008 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Την έχεις ήδη σπίτι ή θα σου την φέρουν αργότερα;Όσο για την επιλογή σου.... Ήταν πολύ καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Δεκέμβριος 14, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Την εχω ηδη απο χτες...Το μοναδικο μου ανχος.. (δεν εχω δοκιμασει ακομα)Ειναι μηπως επειδη ειμαι αρκετα κοντα...δε βλεπω κανονικη αναλυση αλλα πιο θαμπα πραγματα...ξερεις τα πιξελ κτλ ...Δεν εχω δει ακομα κατι σε HD ποιοτητα...Ποια ειναι η ελαχιστη αποσταση για να μην εχω προβληματα τετοιου τυπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Rutherford Μάρτιος 21, 2009 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Δες λίγο και Philips αν σε ενδιαφέρουν τα κλασσικά ελληνικά αναλογικά κανάλια!` Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 21, 2009 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Δες λίγο και Philips αν σε ενδιαφέρουν τα κλασσικά ελληνικά αναλογικά κανάλια!`Αφού την έχει ήδη αγοράσει το παλικάρι την Samsung εδώ και 4 μήνες.... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Rutherford Μάρτιος 21, 2009 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 :011: Δεν είχα διαβάσει τα τελευταία πόστς!Πάντως, επειδή έχω και Philips και Samsung, θεωρώ πως στα αναλογικά κανάλια ο Φίλιππας υπερτερεί. Επίσης το Natural Motion είναι καλύτερο από το αντίστοιχο Movie Plus, και ο Φίλιππας σα να εμφανίζει λιγότερο bluring.Aπό την άλλη ο Σάμσουνγκ έχει πιο καλό μαύρο και κάπως πιο ζεστά χρώματα. Εννοείται πως έχει και πιο λογική τιμή για ίδιου επιπέδου τηλεοράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Μάρτιος 21, 2009 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 πηγαινε κ απο εμένα σε samsung έχω 32αρα και είμαι πολυ ευχαριστημένος όσο για τις ιντσες μη παρεις οτι να ναι αν ειναι πολυ μεγηαλή και δν έχεισ απόσταση θα βλαστημας κάθε φορα που θα βλέπεις θέλει χρυσή τομή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Μάρτιος 21, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Rutherford Μάρτιος 21, 2009 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Μιας και το ανοίξαμε το θεματάκι για πείτε τις γνώμες σας για τις νέες σειρές της Samsung και της Philips όσοι έχετε πάρει κάποιο μοντέλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.