Jump to content

Μου καηκε η MATCHLINE (Philips 29'')

DaLooney

Recommended Posts

Δε βλεπω να γινεται κατι με τον χωρο ...

Σαν τεχνικα χαρακτηριστικα η οτιδηποτε αλλο πλην του μεγεθους αυτες οι 2 τηλεορασεις εχουν αλλες διαφορες? Εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο

Τα firmware και τα settings που διαβαζω στα φορουμ ισχιουν και για τις δυο σωστα?

To SD τι ειναι ? το HD το καταλαβαινω...και γιατι ειναι "καλο" να ειναι απενεργοποιημενο το 100ηζ ... απο τα λιγα που διαβασα δεν καταλαβα πολλα πολλα

Την εχω ηδη απο χτες...

Το μοναδικο μου ανχος.. (δεν εχω δοκιμασει ακομα)

Ειναι μηπως επειδη ειμαι αρκετα κοντα...δε βλεπω κανονικη αναλυση αλλα πιο θαμπα πραγματα...ξερεις τα πιξελ κτλ ...

Δεν εχω δει ακομα κατι σε HD ποιοτητα...

Ποια ειναι η ελαχιστη αποσταση για να μην εχω προβληματα τετοιου τυπου?

• 3 months later...

:011:

Δεν είχα διαβάσει τα τελευταία πόστς!

Πάντως, επειδή έχω και Philips και Samsung, θεωρώ πως στα αναλογικά κανάλια ο Φίλιππας υπερτερεί. Επίσης το Natural Motion είναι καλύτερο από το αντίστοιχο Movie Plus, και ο Φίλιππας σα να εμφανίζει λιγότερο bluring.Aπό την άλλη ο Σάμσουνγκ έχει πιο καλό μαύρο και κάπως πιο ζεστά χρώματα. Εννοείται πως έχει και πιο λογική τιμή για ίδιου επιπέδου τηλεοράσεις.

πηγαινε κ απο εμένα σε samsung έχω 32αρα και είμαι πολυ ευχαριστημένος όσο για τις ιντσες μη παρεις οτι να ναι αν ειναι πολυ μεγηαλή και δν έχεισ απόσταση θα βλαστημας κάθε φορα που θα βλέπεις θέλει χρυσή τομή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.