Jump to content

Μου καηκε η MATCHLINE (Philips 29'')

DaLooney

Recommended Posts

Τωρα τι ?

Ολο και καποιος θα εχει αγορασει / αναβαθμισει την τηλεοραση του προσφατα οποτε για καντε μου λιγο πιο ευκολη τη ζωη ...

Βασικα το μονο προβληματακι που παιζει ειναι το θεμα χωρου.

Η προηγουμενη μου TV επιανε just perfect ... επειδη δεν ηταν επιπεδη και στα πλαινα επισης ειχε μεγαλο ογκο ευελπιστω πως μπορω να βαλω και κατι παραπανω απο ιντζες αν εκμεταλευτω τα νεα "ΛΟΟΚ" και τα ΣΛΙΜ Design..

Ακουω τις προτασεις και τις συμβουλες σας ...

(προσφατα αγορασα μια samsung για το pc μου και ειμαι ενθουσιασμενος ! να παω σε κατι παρομοιο για τβ λετε?)

Στην περίπτωση της δικιάς μου 29'' CRT Philips πάντως προτιμήθηκε η επισκευή. Το μαλλί πήγε ακριβά, 250€ επισκευή και μεταφορικά (χοντρή ζημιά), αλλά με βάση το.... γκουχ....γκουχ.... τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται τα Ελληνικά κανάλια, θεωρώ τις κορυφαίες 4:3 CRT ως ιδανική επιλογή για TV ακόμα και σήμερα.

Αν δεν ξεκινήσουν ΟΛΑ τα σημαντικά ιδιωτικά και δημόσια Ελληνικά κανάλια να παίζουν ψηφιακά, εγώ LCD δεν αγοράζω.

Εμενα μου ειπε οτι κατι ραγισε η οθονη κτλ ..δε καταλαβα και πολλα παντως εξωτερικα εγω δεν παρατηρησα κατι...

Οταν ανοιγε απλα εκανε κατι χριτς χριτς και μετα το μπλε LED αναβοσβηνε πολυ γρηγορα... Εικονα πουθενα

Στην περίπτωση της δικιάς μου 29'' CRT Philips πάντως προτιμήθηκε η επισκευή. Το μαλλί πήγε ακριβά, 250€ επισκευή και μεταφορικά (χοντρή ζημιά), αλλά με βάση το.... γκουχ....γκουχ.... τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται τα Ελληνικά κανάλια, θεωρώ τις κορυφαίες 4:3 CRT ως ιδανική επιλογή για TV ακόμα και σήμερα.

Αν δεν ξεκινήσουν ΟΛΑ τα σημαντικά ιδιωτικά και δημόσια Ελληνικά κανάλια να παίζουν ψηφιακά, εγώ LCD δεν αγοράζω.

και εγώ συμφωνώ, με 32άρα crt sony και είναι μια χαρά για Tv.

TFT συμφέρει για blu ray και PS3/Wii/Xbox, για tv φαίνεται χάλια.

Ανάλογα τι κάνεις, ο ΣΚΑΙ πάντως εκπέμπει 16:9(κάτι καλύτερο).

Ερωτηση....

Κοιταζω καποιες τβ και στα χαρακτηριστικα τους δε βλεπω να γραφουν συνδεσεις SCART η πιο απλα...Ειδικα καποια καινουργια μοντελα...

Αν θελω να συνδεσω ενα βιντεο η εναν δορυφορικο δεκτη δε θα μπορω ??? Πρεπει απαραιτητος να εχω HMDI η αυτα τα σχετικα?

Η μηπως ειναι τοσο αυτονοητο το να εχει scart ?

Αν είναι για crt η Samsung είχε κυκλοφορήσει τις slim fit, δεν ξέρω ακόμα αν κυκλοφορούν πάντως ήταν φοβερές. Για tft προτείνω για low την scarlet της LG και για πιο ακριβά τις κόκκινες Samsung. Αν βάλεις αναλογικό σήμα όλες το ίδιο είναι, οπότε επιλέγεις.

Το scart έχει πεθάνει τελείως και αντικαταστήθηκε με το HDMI που είναι ψηφιακό, σπάνια βρίσκεις τέτοια Tv ειδικά σε TFT/plasma. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις s-video/composite και audio in σε όλες τις Tv που εκεί βάζεις τις παλιότερες συσκευές(έστω και μέσω ενός απλού adaptor των 5-10Ε).

Αν δεν κανω λαθος SCART > S-video/composite σε ποιοτητα σηματος ετσι δεν ειναι ?

Κοιταζω για να πω την αληθεια να παρω κατι καλο ωστε να μπορω να βλεπω και κανα dvd (blue ray αργοτερα)... (πριν δεν το εκανα στην τβ μονο στο pc ) και ισως να συνδεω και το ενα απο τα δυο pc (να το κανω μονιτορ δηλαδη ) ειδικα οταν προκειτε να δω καποιο αγωνα μεσω internet που δεν εχει η τηλεοραση

λεω να κανω και καμια πατεντα εκει στη γωνια να κρεμαστει ισως...εως και 42 πιστευω να την "παιρνει"

θα ειμαι πολυ κοντα μαλλον για τοσες πολλες ιντζες...αλλα δε βαριεσαι ...

θελει ψαξιμο παντως

Εμενα μου ειπε οτι κατι ραγισε η οθονη κτλ ..δε καταλαβα και πολλα παντως εξωτερικα εγω δεν παρατηρησα κατι...

Οταν ανοιγε απλα εκανε κατι χριτς χριτς και μετα το μπλε LED αναβοσβηνε πολυ γρηγορα... Εικονα πουθενα

Εμάς μας έχει χαλάσει δύο φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια. Μάλλον όχι παράξενο για TV που βρίσκεται κάπου στον 9ο χρόνο και δουλεύει full. Σε κάθε περίπτωση η επισκευή έγινε από επίσημο συνεργάτη της Phillips και σε κάθε επισκευή δινόταν και ένας χρόνος εγγύησης.

Στην τελευταία περίπτωση χάλασε η οθόνη. Εκεί έγινε αλλαγή ολόκληρου του καθοδικού σωλήνα.

Στην πρώτη περίπτωση όμως αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε χαλάσει το τροφοδοτικό της οθόνης και η περίπτωση έμοιαζε με την δική σου. Η οθόνη έσβηνε και το λαμπάκι του power on αναβόσβηνε με μεγάλη συχνότητα. Προς το τέλος δεν άναβε καν. Με το που πήγαινες να την ανοίξεις ή με το που την έβαζες στο ρεύμα - δεν θυμάμαι - το λαμπάκι γινόταν φωτορυθμικό!

Αν το πρόβλημα της οθόνης σου είναι απλά στο τροφοδοτικό της ίσως και να μην σου κοστίσει και υπερβολικά.Τα μεταφορικά είναι 30€. Στην θέση σου θα την έστελνα για έλεγχο και αν το κόστος δεν πήγαινε πολύ ψηλά θα την επισκεύαζα.

ο μαστορας που ηρθε και την πηρα μου πε το παραπανω...τον ειδα δυσκολευοταν λιγο να την μεταφερει λες να την εκανε τη χαζομαρα να του πεσε μηπως και εσπασε τπτ??

Γιατι εγω για ραγισμα δεν εβλεπα τπτ εξωτερικα τουλαχιστον...

Σημερα θα παω να την παρω του ειπα να μην τη φτιαξει και θα την παω σε καποιον επισημο συνεργατη ...

Αν το κοστος ειναι μικρο και εγω θα την φτιαξω και θα την πασαρω σε κανα αλλο δωματιο... (εχω ψηθει τοσες μερες κοιταζοντας hdmi.... plasma... hd αναλυσεις τρελες...λεω να τσιμπησω μια μεγαλυτερη ανεξαρτητος αποτελεσματος με την philips :) )

στην δικιά μου κάηκε το ηχείο και δεν την έχω φτιάξει γιατί βλέπω απο τα δορυφορικά με άλλα ηχεία έχω βάλει ενα 5,1 μαζι με το dvd οπότε θα μείνει χαλασμένη. :p

ο ειδικος της philips μου ειπε ειναι για πεταμα... περιεργα πραγματα... τελικα την αφησα εκει μιας και το πηγαινε - φερε πραγματικα με κουρασε...

αν την "εφαγε" ... χαλαλι του... Αυτα παθαινεις αμα δεν εχεις γνωσεις να κοιταξεις μονος σου τι πανω κατω τρεχει...

Το λοιπον εχουμε και λεμε ... εδω θελω τη βοηθεια σας !!

1) Panasonic TH-42PZ8E 42'' http://www.skroutz.gr/s/46183/Panasonic-TH-42PZ8E-42%2527%2527.html?keyphrase=Panasonic+TH-42PZ8E+42%27%27 749.00 € ΠΛΑΙΣΙΟ

2) Samsung LE40A656A1F http://www.skroutz.gr/s/42136/Samsung-LE40A656A1F-40%2522.html?keyphrase=LE40A656A1F 1069.00 € TECHNIXX

3) sony 40v4000 http://www.skroutz.gr/s/48251/Sony-KDL-40V4000-40%2527%2527.html?keyphrase=sony+40v4000 859.00 € E-SHOP

4) Samsung LE37A656A1F http://www.skroutz.gr/s/42137/Samsung-LE37A656A1F-37%2522.html?keyphrase=samsung+37a656 904.14 € 123 MARKET

5) sony 40w4500 http://www.skroutz.gr/s/53746/Sony-KDL-40W4500-40%2527%2527.html?keyphrase=sony+40w4500 1179.00 € PERFECT SHOP

HELP !!!!!!!!!

Πανω κατω ολες φαινοντε το ιδιο ... Αλλα εχω φαει τοσο μπερδεμα που ισως κατι να μου ξεφευγει ...

Η 1η ειναι PLASMA , οι αλλες επιλογες ειναι LCD ...

Η τελικη αγορα θα γινει αφου βαλω κατω και το μετρο να μετρησω τις διαστασεις που εχω στον χωρο μου .... Τις πιο πολλες απο αυτες τις "ειδα" να "παιζουν" live πριν απο λιγο με τις Samsung να κερδιζουν τις εντυπωσεις μου !

Ειμαι πολυ κοντα στο μωρακι ----> http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_cd=LE37A656A1FXXH

Μεγεια μου? Η να περιμενω λιγο μηπως εχετε κανεναν κρυμμενο λαγο στο καπελο σας ? :p

Τί να σου πώ...; Εγώ είχα 42" και έψαχνα πως και πώς τρόπο να την δώσω να πάω παραπάνω. "Ευτυχώς" έκλεψαν την τηλεόραση της μάνας μου και της πάσαρα την δικιά μου και χτύπησα την 46άρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.