Jump to content

Επιλογή κάρτας γραφικών

navigator

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Θα ήθελα να βοηθήσετε στην επιλογή κάρτας γραφικών Pci Express για καινούργιο pc.

Θα ήθελα να έχει παθητική ψύξη για να αποφύγουμε τον οποιοδήποτε θόρυβο.

Η κάρτα θα υποστηρίξει δυο 24 οθόνες σε ανάλυση 1920Χ1200.

Τα παιχνίδια τα αφήνουμε εκτός, διότι το pc θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για δουλειά.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας.

Εισαι σιγουρος για την παθητικη ψυξη???Εγω εχω την 8600 με παθητικη ψυξη κ τωρα εχει 49 βαθμους χωρις να την χρησιμοποιω......(η μητρικη εχει 28 κ η θερμοκρασια δωματιου ειναι 15 βαθμοι γιατι εχω ανοιξει τα παραθυρα).Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απ την ψυξη κ πιστευω οτι αξιζει 1000 φορες να χεις ελαχιστο παραπανω θορυβο αλλα φυσιολογικες θερμοκρασιες.

Σε τέτοιες αναλύσεις και μάλιστα και με 2 οθόνες μην περιμένεις να καταλάβει κάτι η παθητική ψύξη, απλώς θα είναι σαν να μην υπάρχει.....Προτίμησε καλύτερα την λύση του θορύβου.....

Κ αλλωστε ρε παιδια δεν κανει κ τοσο θορυβο ενας ανεμηστιρας στην gpu.Πιο πολυ κανουν του επεξεργαστη κ του κουτιου.

Κ αλλωστε ρε παιδια δεν κανει κ τοσο θορυβο ενας ανεμηστιρας στην gpu.Πιο πολυ κανουν του επεξεργαστη κ του κουτιου.

Συμφωνώ, αλλά αν τελικά καταλήξει σε ΑΤΙ θα είναι μονόδρομος για να μειώσει τις θερμοκρασίες να ανεβάσει το φουφούρι, αν και πάλι δεν κάνει και τρελή φασσαρία......

Eυχαριστω για τις απαντησεις.

Σας ενημερώνω ότι αυτήν την στιγμή έχω ένα P4 στα 3.6 με μια 7600GS στα 512 με παθητική ψύξη και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Βεβαία ΔΕΝ παίζω παιχνίδια.

Πόση θερμοκρασία να ανεβάσει στην κάρτα το desktop η μια ταινία ??

Ποσό μέχρι 150 ευρώ αλλά επιμένω στην παθητική ψύξη.

Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι αθόρυβο με ανεμιστήρα?

Είχα δει αυτήν την κάρτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516307

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.