Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Τον τελευταίο καιρό όταν παίζω παιχνίδια ο υπολογιστής μετά απο περίπου 1 ώρα κολλάει και δεν ανταποκρίνεται ούτε καν το caps lock. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει και κολλάει είναι τα: FarCry, UT2004, Age of Mythology, Halo. To παράξενο είνα πως στο παρελθόν αυτά τα παιχνίδια έπαιζαν μια χαρά. Αν μετά το κόλλημα κάνω επαννεκίνηση και ξαναξεκινήσω παιχνίδι ο υπολογιστής θα κολλήσει μέσα στα επόμενα 5 λεπτά.Έτρεξα το memtest για 5 ώρες και 48 λεπτά αλλά δεν είχα errors, στην συνέχεια έτρεξα το memtest for Windows το οποίο έφτασε στο 500%+ χωρίς errors επίσης.Η σύνθεση του PC μου είναι:AMD Athlon64 3200+ Clawhammer, Albatron K8X800 Pro 2, 768MB (512ΜΒ+256MB) Kingston PC3200 με CL3, Chaintec 5200 Ultra (είχε σηκώσει πολύ O/C στο παρελθόν), Western Digital 120GB Sata, Western Digital 120GB ATA-100 και τροφοδοτικό ένα Chieftec 340Watt.’λλες συσκευές που έχω συνδεμένες πάνω είναι 2 FANs ("του κιλού") και μια κάρτα Pinnacle PCTV Pro ενώ οι άλλες συσκευές έχουν εξωτερική τροφοδοσία.Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Το σύστημα είναι o/c; Αν ναι δοκίμασε σε default. Το πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 O/C δεν είναι (πλέον) για ένα πολύ μικρό διάστημα ήταν αλλά όχι πια. Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγο καιρό μετά την προσθήκη των 512MB RAM. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν αυτό αλλά (όπως ανεφέρω και παραπάνω) μετά τα τέστ με το Memtest και το Memtest for Windows αποδείχθηκε οτι η RAM είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 22:09] Το πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό σου. Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Χμμ, τι δηλαδή γίνεται? Δεν παίρνουν αρκετό ρεύμα οι συσκευές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Έλεγξες θερμοκρασιες επεξεργαστή και κάρτας γραφικών την ώρα που αρχιζουν τα προβλήματα να δεις τι γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Στην κάρτα γραφικών δεν μπορώ να ελέγξω (δεν έχει αισθητήρα και δεν έχω θερμόμετρο) αλλά στον επεξεργαστή είναι όλα φυσιολογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.