Jump to content

προβλημα με ηχο

Dude21

Recommended Posts

καλησπερα.προσφατα αγορασα τα z5500 και μια x-fi surround 5.1.σημερα εβαλα μια ταινια και ξαφνικα ο υπολογιστης εμφανιζει μια μπλε οθονη και κανει restart.οταν ξαναμπηκα στα windows (vista εχω βαλει) ακουγοταν ενας θορυβος απ τα ηχεια (σαν αυτους που ακουγονται οταν ανοιγοκλεινουν διακοπτες- popping νομιζω λεγεται, ευτυχως δεν εχω και απ αυτο...).οποιος ξερει κατι παραπανω....:)

μηπως δν εχεις περασει καλα τους drivers ή ειναι κατεστραμενοι ή κατι τετοιο..

δοκιμασε να τους κατεβασεις απο εδω τον πρωτο

http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx

εγκατεστησε τους και πες μας

Λοιπον εχω τα z5500.Καταρχας συγχαρητηρια που τα πηρες....Κορυφαια ηχεια...Δευτερον δοκιμασε να τα συνδεσεις σκετα πανω στον υπολογιστη.Κατα προτιμηση με coaxial καλωδιο αν εχει η μητρικη σου...Γενικα να προτιμας coaxial ή οπτικη ινα...Αλλα ειναι λιγο ακριβη.Τεσπα αλλο θεμα αυτο.Προφανως δε φταινε τα ηχεια.Εισαι σιγουρος για την συμβατοτητα της καρτας ηχου???Εγω παντως εχω να σου πω οτι τα χω στον υπολογιστη χωρις καρτα ηχου κ παλι ειναι κορυφαια....

Υ.Γ: Με ρεγουλα το μπασσο...Υπαρχουν κ γειτονες:043:

οτι αυτα τα ηχεια ειναι απαιχτα εχω να το λεω και εγω...ειχα την τιμη να εχω τρια σετ z5500 στο δωματιο μου για 3 μερες λογο παρτυ.(τα ειχα παρει απο φιλους μου) και τα εδωσα λιγο αργοτερα...χιχι...ΜΠΑΣΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Λοιπον εχω τα z5500.Καταρχας συγχαρητηρια που τα πηρες....Κορυφαια ηχεια...Δευτερον δοκιμασε να τα συνδεσεις σκετα πανω στον υπολογιστη.Κατα προτιμηση με coaxial καλωδιο αν εχει η μητρικη σου...Γενικα να προτιμας coaxial ή οπτικη ινα...Αλλα ειναι λιγο ακριβη.Τεσπα αλλο θεμα αυτο.Προφανως δε φταινε τα ηχεια.Εισαι σιγουρος για την συμβατοτητα της καρτας ηχου???Εγω παντως εχω να σου πω οτι τα χω στον υπολογιστη χωρις καρτα ηχου κ παλι ειναι κορυφαια....

Υ.Γ: Με ρεγουλα το μπασσο...Υπαρχουν κ γειτονες:043:

οταν λες συμβατοτητα εννοεις με τα ηχεια??? λογικα, ειναι.θα δοκιμασω αυτο που ειπες και απο κει και περα παω για αλλαγη την καρτα ηχου. κατι αλλο, επειδη εχω μια παμπαλαια μητρικη chaintech παιζει να δημιουργει προβλημα αυτη???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.