Dude21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 καλησπερα.προσφατα αγορασα τα z5500 και μια x-fi surround 5.1.σημερα εβαλα μια ταινια και ξαφνικα ο υπολογιστης εμφανιζει μια μπλε οθονη και κανει restart.οταν ξαναμπηκα στα windows (vista εχω βαλει) ακουγοταν ενας θορυβος απ τα ηχεια (σαν αυτους που ακουγονται οταν ανοιγοκλεινουν διακοπτες- popping νομιζω λεγεται, ευτυχως δεν εχω και απ αυτο...).οποιος ξερει κατι παραπανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 δες μηπως δν εχει κατσει καλα η καρτα ηχου πανω στην μητρικη ή οτιδηποτε αλλο που να μην εχει κατσει καλα για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dude21 Δεκέμβριος 9, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 ξεχασα να αναφερω οτι η καρτα ειναι εξωτερικη και συνδεδεμενη οπτικα με τα ηχεια...δοκιμασα να ξανασυνδεσω την καρτα με τα ηχεια και τα ηχεια με το γουφερ αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 μηπως δν εχεις περασει καλα τους drivers ή ειναι κατεστραμενοι ή κατι τετοιο..δοκιμασε να τους κατεβασεις απο εδω τον πρωτο http://support.creative.com/downloads/welcome.aspxεγκατεστησε τους και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dude21 Δεκέμβριος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 απο εκει τους εχω κατεβασει και εγω.μηπως να δοκιμαζα παλιοτερους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 τι να σου πω..δν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δοκιμασε..δν εχεις τπτ να χασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 για δοκιμασε να συνδεσεις τα z5500 με τα τρια καλωδια μηπως γινει τπτ...αλλα αυτο δν νομιζω να εχει καμια σχεση με το blue screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λοιπον εχω τα z5500.Καταρχας συγχαρητηρια που τα πηρες....Κορυφαια ηχεια...Δευτερον δοκιμασε να τα συνδεσεις σκετα πανω στον υπολογιστη.Κατα προτιμηση με coaxial καλωδιο αν εχει η μητρικη σου...Γενικα να προτιμας coaxial ή οπτικη ινα...Αλλα ειναι λιγο ακριβη.Τεσπα αλλο θεμα αυτο.Προφανως δε φταινε τα ηχεια.Εισαι σιγουρος για την συμβατοτητα της καρτας ηχου???Εγω παντως εχω να σου πω οτι τα χω στον υπολογιστη χωρις καρτα ηχου κ παλι ειναι κορυφαια....Υ.Γ: Με ρεγουλα το μπασσο...Υπαρχουν κ γειτονες:043: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 οτι αυτα τα ηχεια ειναι απαιχτα εχω να το λεω και εγω...ειχα την τιμη να εχω τρια σετ z5500 στο δωματιο μου για 3 μερες λογο παρτυ.(τα ειχα παρει απο φιλους μου) και τα εδωσα λιγο αργοτερα...χιχι...ΜΠΑΣΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dude21 Δεκέμβριος 10, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λοιπον εχω τα z5500.Καταρχας συγχαρητηρια που τα πηρες....Κορυφαια ηχεια...Δευτερον δοκιμασε να τα συνδεσεις σκετα πανω στον υπολογιστη.Κατα προτιμηση με coaxial καλωδιο αν εχει η μητρικη σου...Γενικα να προτιμας coaxial ή οπτικη ινα...Αλλα ειναι λιγο ακριβη.Τεσπα αλλο θεμα αυτο.Προφανως δε φταινε τα ηχεια.Εισαι σιγουρος για την συμβατοτητα της καρτας ηχου???Εγω παντως εχω να σου πω οτι τα χω στον υπολογιστη χωρις καρτα ηχου κ παλι ειναι κορυφαια....Υ.Γ: Με ρεγουλα το μπασσο...Υπαρχουν κ γειτονες:043:οταν λες συμβατοτητα εννοεις με τα ηχεια??? λογικα, ειναι.θα δοκιμασω αυτο που ειπες και απο κει και περα παω για αλλαγη την καρτα ηχου. κατι αλλο, επειδη εχω μια παμπαλαια μητρικη chaintech παιζει να δημιουργει προβλημα αυτη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 εννοει την συμβατοτητα καρτας ηχου-υπολογιστη.τα ηχεια δν παιζουν ρολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.