Heatspreader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2008 Την υρδόψυξη, την έχω αρκετό καιρό.Πριν κάτι μήνες την έστησα από την αρχή και έκανα πολύ καλή δουλειά εννοώντας, ότι δεν είχε ούτε στάλα αέρα μέσα.Περνώντας ο καιρός σαν να έβλεπα περισσότερες φυσαλίδες στην αντλία και μου είχε κάνει εντύπωση. Σήμερα κάνει και ελάχιστο θόρυβο, του τύπου ότι έχει λίγο αέρα μέσα το κύκλωμα.Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? Δεν έχω από πουθενά διαρροή....Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Όσο και αν φαίνεται περίεργο οι σωλήνες ''αναπνέουν'' οπότε ύστερα απο κάποιο διάστημα μικρή ποσότητα νερού εξατμίζεται με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ο αέρας που λες οτι βλέπεις.[οfftopic] μ@μώ την forthnet...[offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Μου το είπε και ένα άλλο παιδί σε άλλο Forum και πραγματικά δεν το περίμενα.Υπάρχει τρόπος να τους σταματήσουμε την αναπνοή? :-P[οfftopic] Εγώ σήμερα θα έχω Forthnet αντί για OTE. Μαλακία έκανα? [offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 οχι δεν γινεται !απλα προσθετεις νερο οταν χρειαζεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Μάϊος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Όλα τα λάστιχα έχουν μικρούς πόρους η μικρά διαστήματα μεταξύ τον μορίων από όπου μπαίνει η βγαίνει ανάλογα με την εξωτερική πίεση του αέρα μικρή ποσότητααέρα. Aληθεύει το ότι δεν μπορείς να κανεις τίποτα γίαυτό. Aυτός είναι και ο λόγος που ένα μπαλόνι χάνει αέρα σε 1 δωμάτιο. Physics 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιούνιος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Μάλιστα... Ευχαριστώ για το Help.Κόντευα να τρελαθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.